PDA

View Full Version : Starfox64 HELP!


Darearkin
7th October 2009, 07:35 AM
Okay, I downloaded this thing to pretty much play starfox 64, as I had about two years ago. Yet this time, starfox doesn't run- it gets to a certain point, stops rendering things correctly, freaks out, and errors to death. I read that I needed version 1.4 to run starfox, so I downloaded that- but it won't run on my pc -at all-. What am I doing wrong? x.x

Intel 2.0 GHz Dual Core Processor
Nvidia 9800 GTX+

Windows Vista 32bit edition

Stewie
7th October 2009, 05:14 PM
seems to work ok with me, i use pj 1.6. which part in the game does it crash at

Darearkin
7th October 2009, 06:36 PM
IT crashes RIGHT as sector Y begins to load- the ship in the intro is cast in an odd, green light, and the little enemies that were swarming it don't fully materialize, just their weapons- then it locks.

Stewie
7th October 2009, 07:20 PM
IT crashes RIGHT as sector Y begins to load- the ship in the intro is cast in an odd, green light, and the little enemies that were swarming it don't fully materialize, just their weapons- then it locks.

sector Y works with me, what region is the game

sancorso
1st November 2009, 04:41 PM
I had the same problem before, but my computer is kinda old (128 MB Ram)

But still i changed a few settings, like using textures filter. And well i'm not sure what i've done but i can play without any lag or crash; well a few minor bugs at sector Y and Sector Z, but still i don't have any problems.