PDA

View Full Version : Paper Mario Level Up error


Volk18
3rd April 2009, 04:54 AM
Hi, I've been playing Paper Mario for a while now on your emulator, (mostly at my friend's house since she has 1.7.09 ^^; )
after a good amount of play time I come across this [see first picture] whenever i try to level up, i thought it was just the fight but now it seems it's anywhere in the game, i tried leveling up on my 1.6 also to see if it would work but it hasn't
it freezes when i level then i get a bunch of command line numbers (see second picture below) so basically am i screwed? or is there a way i can fix this? i tried changing settings and using different plug-ins, too :/

msw
3rd April 2009, 05:54 AM
Hi, I've been playing Paper Mario for a while now on your emulator, (mostly at my friend's house since she has 1.7.09 ^^; )
after a good amount of play time I come across this [see first picture] whenever i try to level up, i thought it was just the fight but now it seems it's anywhere in the game, i tried leveling up on my 1.6 also to see if it would work but it hasn't
it freezes when i level then i get a bunch of command line numbers (see second picture below) so basically am i screwed? or is there a way i can fix this? i tried changing settings and using different plug-ins, too :/

Were you using cheats? If you were, that could be the problem. Specifically, BP/HP/FP cheats and/or level cheats. These have been known to cause a freeze upon leveling up. I've never seen all the numbers and such your screen shot is showing, so I don't know.

HatCat
4th April 2009, 12:19 AM
A hacked, bad, or otherwise modified dump of this game is also possible even when downloading. Verify your installation of Paper Mario.