PDA

View Full Version : error when launching P64


curlz510
20th April 2009, 06:30 AM
hey i just downloaded project 64 for the first time and when i start it a error page pops out and says "failed to allocate memory" and i cant use project 64 can u guys help me

HatCat
20th April 2009, 11:02 PM
Which beta version are you using?
This mostly relates to free RAM that you have available.

squall_leonhart
21st April 2009, 04:06 AM
actually
its also caused by kasperesky 8's antidialer component, or one of these

d:\Cartridge\64\Plugin\Direct64 v0.5.03.20.dl
d:\Cartridge\64\Plugin\Jabo_Direct3D7 1.4.dl
d:\Cartridge\64\Plugin\mupen64_rsp_hle.dl
d:\Cartridge\64\Plugin\NRage_DInput8_V2_2.1_DEBUG. dl