Project64 Forums

Project64 Forums (http://forum.pj64-emu.com/index.php)
-   Site News (http://forum.pj64-emu.com/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Project64 2.1 (http://forum.pj64-emu.com/showthread.php?t=3678)

retroben 13th December 2013 02:34 AM

I found an even better way to make it run in one core.

Just find the main folder where chrome.exe is located.
An easy way is to right click the chrome.exe in task manager's processes tab
and click "open file location" where we will be
creating a batch file with a new text file.
Name it whatever you like.

Right click and edit the new text file to paste and save the following...

Code:

start /affinity 1 chrome.exe
After saving,rename it to the .bat format.
Now all you have to do is right click your new batch
file,mouse over "send to" and click "Desktop (create shortcut)" to obviously
create a shortcut on your desktop.
You can probably even proceed to pin it onto the taskbar.
Just double click the batch file to open chrome using only one core.

I opened with a batch successfully just now on my single core (LOL).

longrodvonhuge64 16th December 2013 02:11 AM

No on foot mode in star fox 64
 
Hi I'm new to this site but I really needed help. I have project 64 1.6 and I play star fox 64 a lot. I've unlocked expert mode and gotten all the medals but on foot mode doesn't show up in multiplayer while tanks work fine. Does this have anything to do with my emulator, the ROM, or the version of project 64 i have. I really need expert help here because on foot mode is a real awesome part of the game and i really want to play it. Thank you.

Sigma_Virus 18th February 2014 12:29 PM

Guess I'm a little bit late to the party but after almost 9 years with 1.6 I guess it was time to switch to 2.1 now when I'm at Windows 8.1

Got nothing to complain about yet since I read through most of the common problems people had, like timer issues in Majora's Mask for example and applied the fixes that got mentioned.

The games run smooth so far and I'm starting to get the hang of it with the GUI changes from 1.6

Great work on this! Looking forward to play through the games I own on 2.1 from start. Been a couple of years now actually.

FireWSP 12th April 2014 04:46 PM

Is still somebody working on Glide64?
I tried it (again) with Pj64 2.1 and this plugin still has this horrible memory leak when playing Mystical Ninja/Ganbare Goemon 64.
When playing this game, the Memory will be filled until 1,4 GB and then the whole emu crashes.
You can even monitor the memory usage on the resource monitor.
When you enter a new area in the game the memory gets filled more and more.
When you quit the emulation before it crashes and want to load a new game it says "Cannot allocate Memory".

squall_leonhart 15th April 2014 09:18 AM

Are you using a texture pack with that game.

if so, thats not a memory leak - the texture pack is just too large for 32bit address space limits (patch project64.exe with large address aware.)

FireWSP 17th April 2014 09:36 AM

No, i dont use any texture packs. Thats the standard EU or US Rom i use. Both are from the latest Goodset. This bug is present since a few years btw and occurs only with the Glide64 Plugin. The thing is that Glide64 is, in my oppinion, the best gfx plugin to play Goemon.

cthon98 1st May 2014 12:08 PM

Who do we "thank" for Conduit? One misclick during installation and it was too late to save my homepages or any of my options on any of my browsers, even though clicking cancel SAYS it reverted the changes. Conduit is straight up malware and whoever packaged it with Project64 should be ashamed of themselves.

run of the mill twat 1st May 2014 02:32 PM

Thank zilmar for releasing this piece of shit version. It's pretty irrelevant since pj64 1.6 and mupen64plus are better.

Predator82 1st May 2014 07:17 PM

Use Mupen & donīt cry here

groizen 20th May 2014 12:41 PM

How to load save states after Pj64 2.1 has been downloaded again
 
How to load save states after Pj64 2.1 has been downloaded again?

By mistake i unchecked "limit FPS" and the game became irritating to play, but when i tried to revert the change i haas made, the option was gone. So i downloaded PJ64 2.1 again and now i do not know how to load my save states!

Anyone?


All times are GMT. The time now is 05:41 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.