Project64 Forums

Project64 Forums (http://forum.pj64-emu.com/index.php)
-   Project 64 - v2.x - Issues (http://forum.pj64-emu.com/forumdisplay.php?f=2)
-   -   Version 2.0 VI/s Crash on Banjo Kazooie (http://forum.pj64-emu.com/showthread.php?t=3930)

solesniper123 30th July 2013 10:52 PM

Version 2.0 VI/s Crash on Banjo Kazooie
 
2 Attachment(s)
Halfway through the game, my emulator started crashing. I have been playing Banjo Kazooie and I reached a point where the game (and by that i mean emulator) will run normally and then just randomly crash at loading screens (i.e. every time i go through a door from one area to the next). The screen turns black and the only noticeable error besides the black screen is that the VI/s (vertical interfaces per second?) start wigging out and raise to the 6000 range and continue to rapidly increase and decrease between 5000 and 7000...? This is usually in the 50 to 70 range...haha. So I have no idea if there is a fix or not. I tried going back a few saves, but the same problem still occurs. I am running it on a windows 7 HP laptop if that helps. If game info is important, I am at the part of Banjo Kazooie halfway through the Rusty Bucket Bay. I am very computer savvy, but when it comes to emulators, I'm not a pro. I hope someone has some insight on what I can do without loosing all the progress i have made in this game. I will check back periodically. Thank you.Attachment 702

Attachment 703

ExtremeDude2 31st July 2013 01:57 PM

Enable protect memory

solesniper123 1st August 2013 05:19 AM

Seems to be working so far thank you. If the problem continues I'll post back. Thanks!


All times are GMT. The time now is 05:21 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.