Project64 Forums

Project64 Forums (http://forum.pj64-emu.com/index.php)
-   Site News (http://forum.pj64-emu.com/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Site Upgraded (http://forum.pj64-emu.com/showthread.php?t=1917)

squall_leonhart 5th October 2010 10:18 AM

sometimes theres a "You are not authorised to view this resource" when logging in on the site :\

zilmar 5th October 2010 11:11 AM

Quote:

Originally Posted by Squall_Leonhart (Post 15768)
sometimes theres a "You are not authorised to view this resource" when logging in on the site :\

Do you get this only when you login? is that from the login page, or the module in the top right hand corner.

squall_leonhart 5th October 2010 11:28 AM

both, i believe its an issue with the expired cookies, as it doesn't occur if i delete the cookies first.

regarding the forum
Occasionally, though i have it set to stay logged in sometimes i will load up the forum again and not be logged in.

HatCat 5th October 2010 08:22 PM

Quote:

Originally Posted by zilmar (Post 15766)
if you clear your cookies are you able to reproduce at all ?

To reproduce, I cleared the cookies by logging out of the main web site, which automatically logged me off of this forum board as well. I logged back on this forum and then the main web site--without "Remember Me" checked--and got the 403 Forbidden error page.

If I stay logged off off this forum board, I can log on to the main website with "Remember Me" checked. I have never been able to log on without that option checked.

Quote:

Originally Posted by zilmar (Post 15767)
should be fixed

If you're going to fix typos, there is a misspell of "forum" as "fourm" on the welcome page and "available" as "avaliable".
"Project64" is a proper noun, so "project64" is a misspell of "Project64". "eBay" is not a counterexample; it just uses camel notation to construct an artificial noun and hence is neither a proper noun nor a common noun as is a capitalized unofficial noun. If the word is artifically constructed, capitalization may not always make the first letter of that word uppercase, but you should retain consistency about capitalization. No hard feelings though--I've corrected grammar errors in my teachers' grammar books. :P Capitalization, on the other hand, pertains to spelling, actually, not grammar.

Speaking of consistency, in some of MIPS' official documentation on the main CPU instructions, they use "From" in their instruction names and "from" in other instantations of those instructions (or "Move From Coprocessor 1" in their instruction documentation while "Move from Coprocessor 1" in their alphabetical listing of all instructions). Prepositions shorter than five letters long are not capitalized in title case, so they got it right 50% of the time. OMG OFF-TOPIC1121!1

I'm more concerned about the large font size applied throughout the entire text on the welcome page. (See attached screen from before post.) If that's not a glitch it looks ugly imo; that font size is much more suitable for the "Welcome..." text than all of the informational, non-title text below it.

Quote:

Originally Posted by Squall_Leonhart (Post 15768)
sometimes theres a "You are not authorised to view this resource" when logging in on the site :\

I used to frequently get that error message.

zilmar 7th October 2010 02:21 AM

Quote:

Originally Posted by Squall_Leonhart (Post 15768)
sometimes theres a "You are not authorised to view this resource" when logging in on the site :\

was thinking when you get this, has the page been loaded before hand, or was it pre loaded from a previous time you where browsing

HatCat 7th October 2010 05:30 AM

GAH!!! You ruined my chance to do a 2X combo attack. I was going to say before time ran out, the issue with Remember Me is fixed, lets me log in whether or not I checked it.
Though it still cites the internal server error if I'm logged on to this forum--but not the main web site--then log on to the main web site.

The welcome text looks great now, much better than the 72-bazillion point-size font down across the whole page.

Quote:

Originally Posted by zilmar (Post 15802)
was thinking when you get this, has the page been loaded before hand, or was it pre loaded from a previous time you where browsing

As for that issue I'd always get that if I loaded it some time earlier in the day but came back to it. It wasn't in another tab of my browser iirc.

HatCat 7th October 2010 05:32 AM

2http://wwwX COMBO ATTACK!!1@

squall_leonhart 7th October 2010 07:27 AM

it only occurs if cookies exist fro the main site due to logging in previously.

1337 7th October 2010 04:03 PM

Seeing as I'm already registered

When I try to donate, the username is already chosen and therefore unable to donate and not help you guys.

Here's what I get when I try to do it:

http://a.yfrog.com/img834/8206/donate1.jpg
http://a.yfrog.com/img256/2594/donate2f.jpg



Any ideas how to fix this?

nicholash 7th October 2010 06:59 PM

try going to
http://www.pj64-emu.com/site-membership/


All times are GMT. The time now is 11:02 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.