Project64 Forums

Project64 Forums (http://forum.pj64-emu.com/index.php)
-   Project 64 - v2.x - Issues (http://forum.pj64-emu.com/forumdisplay.php?f=2)
-   -   Pokemon Snap "RED DOT" !!!FIX!!! (http://forum.pj64-emu.com/showthread.php?t=4043)

DoomToaster 7th September 2013 02:07 PM

Pokemon Snap "RED DOT" !!!FIX!!!
 
Hello again it is I, your friendly Toaster-o-Doom, just like my last post I managed to fix my problem of Pokemon Snap. Now I am here again to give you my fix for the infamous "RED DOT" issue that without, you are unable to take pictures of "signs" (this is what I have read on the forums). So I again took a few moments of playing to fiddle with the settings and I have found what makes the dot reappear. The only issue with this is that the graphics get weird and you won't be able to get the Volcano sign, but the game is still very much playable. So on to the fix:

Under Options: Configure Graphics Plugin
~Advanced
-Check, Software Rendering

Again that is all there is to get that magical little red dot to reappear. Now I really did not go looking through the forums to see if anyone found and posted this already or something of a fix, but here you go. If you come or came across a post similar to this please let me know. Have fun taking pictures of Pokemon's.

squall_leonhart 15th September 2013 06:53 AM

software rendering in jabo's does not fix the red dot completely

only shunyuan softgraphics does.


All times are GMT. The time now is 01:20 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.