Project64 Forums

Project64 Forums (http://forum.pj64-emu.com/index.php)
-   Project 64 - v2.x - Issues (http://forum.pj64-emu.com/forumdisplay.php?f=2)
-   -   Help! (http://forum.pj64-emu.com/showthread.php?t=8553)

JBROSAlex 7th October 2017 03:13 PM

Help!
 
1 Attachment(s)
in Super Smash Bros. everything looks like this (see attachment):eek:

ExtremeDude2 8th October 2017 01:44 AM

What is your graphics plugin?

JBROSAlex 8th October 2017 04:27 PM

Quote:

Originally Posted by ExtremeDude2 (Post 72359)
What is your graphics plugin?

i don't have one, do i need one?

thetruegent 8th October 2017 06:04 PM

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by JBROSAlex (Post 72379)
i don't have one, do i need one?

Yes, and you have them already, and I am not seeing what the problem is? i see sun glare?

To tell him what he is asking for, do this JBROSAlex:

Menu Bar: Options/Settings and select Plugins Tab, like the image shows below.

http://forum.pj64-emu.com/attachment...1&d=1507485770

JBROSAlex 9th October 2017 11:37 AM

Quote:

Originally Posted by thetruegent (Post 72380)
Yes, and you have them already, and I am not seeing what the problem is? i see sun glare?

To tell him what he is asking for, do this JBROSAlex:

Menu Bar: Options/Settings and select Plugins Tab, like the image shows below.

http://forum.pj64-emu.com/attachment...1&d=1507485770

everything is set up like that, but it still happens.

ExtremeDude2 9th October 2017 02:08 PM

I'd try switching Jabo to Glide.

JBROSAlex 9th October 2017 05:31 PM

Quote:

Originally Posted by ExtremeDude2 (Post 72391)
I'd try switching Jabo to Glide.

it solved my problem but now the graphics are messed up now.

Frank74 10th October 2017 06:46 PM

Quote:

Originally Posted by JBROSAlex (Post 72393)
it solved my problem but now the graphics are messed up now.

Try turning on Use frame buffer objects in Glide options.

JBROSAlex 12th October 2017 09:13 PM

Quote:

Originally Posted by Frank74 (Post 72412)
Try turning on Use frame buffer objects in Glide options.

how do you do that?

Frank74 13th October 2017 06:42 AM

Options > Configure Graphics Plugin, toggle Use frame buffer objects.


All times are GMT. The time now is 11:14 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.