Project64 Forums

Project64 Forums (http://forum.pj64-emu.com/index.php)
-   Project 64 - v2.x - Issues (http://forum.pj64-emu.com/forumdisplay.php?f=2)
-   -   audio cracking issues (http://forum.pj64-emu.com/showthread.php?t=8546)

moffatt 7th October 2017 01:39 AM

audio cracking issues
 
hi i just recently got project 64 and it worked fine for yoshis story but when i started playing mario party 2 the audio started making cracking noices every 3 sec, i cant possibly play with the noice happening so many times and i dont want to play without music since the music in the first mario party is so good. i have tried to fix it by looking at other threads but with no results. if anyone could help me fix the issues that would be amazing. for audio plugin i am using "azimerīs ds8 autio v0.70 wip 6"

liinor 7th October 2017 03:34 AM

Quote:

Originally Posted by moffatt (Post 72337)
hi i just recently got project 64 and it worked fine for yoshis story but when i started playing mario party 2 the audio started making cracking noices every 3 sec, i cant possibly play with the noice happening so many times and i dont want to play without music since the music in the first mario party is so good. i have tried to fix it by looking at other threads but with no results. if anyone could help me fix the issues that would be amazing. for audio plugin i am using "azimerīs ds8 autio v0.70 wip 6"

Try with setting "Sync game with audio" in audio settings. It worked for banjo kazooie audio cracking problems.
If you readed this pls notify that I posted another question in this section so I get some answer for it because my answer here just bumped your simple issue on my thread.

moffatt 7th October 2017 11:18 AM

if it was that simple i would not have this problem, i have tried to do that with many different audio plugins and it does not get better

moffatt 7th October 2017 11:20 AM

does it matter where i download my rom? in case there might be a problem with that

RPGMaster 9th October 2017 08:55 PM

Try disabling fixed audio timing

moffatt 9th October 2017 09:01 PM

i did fix it, it was the rom that i downloaded that there was some sort of problem with, i just downloaded another one and it works flawlesly


All times are GMT. The time now is 04:23 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.