Go Back   Project64 Forums > Search Forums

Showing results 1 to 5 of 5
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: BeanBeanDude
Forum: Project 64 - v1.6 21st June 2012, 04:26 AM
Replies: 5
Views: 8,922
Posted By BeanBeanDude
I'm pretty sure there's nothing wrong with my...

I'm pretty sure there's nothing wrong with my laptop because it seems to run other roms fine. Not to mention it's the newest model Dell XPS, so the hardware's pretty recent.

If I remember...
Forum: Project 64 - v1.6 20th June 2012, 05:39 AM
Replies: 5
Views: 8,922
Posted By BeanBeanDude
Running Conker's Bad Fur Day Smoothly

This game in particular runs really slow for whatever reason and I can't find any way to get rid of the problem. I know there's some infamous emulation problems that occur with this game like the...
Forum: Project 64 - v1.6 9th June 2012, 03:40 AM
Replies: 3
Views: 3,519
Posted By BeanBeanDude
FIXED! Just tried doing what I said: messing...

FIXED!

Just tried doing what I said: messing with the NVIDIA settings. I manually disabled every type of filtering the NVIDIA panel was already doing for the program - just for project64....
Forum: Project 64 - v1.6 9th June 2012, 03:02 AM
Replies: 3
Views: 3,519
Posted By BeanBeanDude
From looking on Dell's website I'm pretty sure...

From looking on Dell's website I'm pretty sure it's the XPS 17 (I wasn't the one who bought it). It uses NVIDIA, which my old Dell XPS used too.

Processor is intel Core i7.

The plugin I was...
Forum: Project 64 - v1.6 8th May 2012, 02:13 AM
Replies: 3
Views: 3,519
Posted By BeanBeanDude
OOT on new laptop: where are my textures!?

My old laptop broke earlier this year and it ran Ocarina of Time beautifully... and now on my new laptop, even after messing with every setting, it looks like... *sigh*... this.
...
Showing results 1 to 5 of 5

 
Forum Jump

All times are GMT. The time now is 01:06 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.