Go Back   Project64 Forums > Search Forums

Showing results 1 to 6 of 6
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: Nintendude64
Forum: Project 64 - v1.6 30th January 2013, 04:32 PM
Replies: 27
Views: 11,202
Posted By Nintendude64
Funny, I had this same problem just yesterday. I...

Funny, I had this same problem just yesterday. I decided to search the posts/forums to see if anyone else had this problem. Good thing I found this thread, really helped me out. thanks.

...
Forum: Project 64 - v1.6 25th November 2012, 04:02 AM
Replies: 12
Views: 15,582
Posted By Nintendude64
Actually, the ROM is compatible; and i do the...

Actually, the ROM is compatible; and i do the File > open rom > %Previouslymentionedrom%. i used this method before, and it worked fine. same computer, everything.
(P.S. is your profile pic Mewtwo?)
Forum: Project 64 - v1.6 25th November 2012, 03:57 AM
Replies: 12
Views: 15,582
Posted By Nintendude64
Actually, im not pissed about the power outage......

Actually, im not pissed about the power outage... those tend to happen. I am just thinking the ROM may be corrupt because of the power outage and the fact that it happened while i was playing the...
Forum: Project 64 - v1.6 21st November 2012, 10:19 PM
Replies: 12
Views: 15,582
Posted By Nintendude64
Actually, i had no cheats turned on. :mad: and I...

Actually, i had no cheats turned on. :mad: and I have no known issues with Direct3D, so it could be an issue with the Zelda64.v64 ROM itself. there was a power outage the day before the incident...
Forum: Project 64 - v1.6 21st November 2012, 10:00 PM
Replies: 12
Views: 15,582
Posted By Nintendude64
I am using Project64 1.6, the emulator's ROM was...

I am using Project64 1.6, the emulator's ROM was Zelda64.v64 :(
i dont know why the emulator crashed, but im trying to defrag it right now :|
Forum: Project 64 - v1.6 18th November 2012, 09:02 PM
Replies: 12
Views: 15,582
Posted By Nintendude64
Question PJ64.exe has stopped Working LoZ:OOT

Ok. so im trying to play OoT, i started a file, and as soon as Navi starts to fly toward link's house, the emulator crashes, this happen to anyone else? Or am i the only one who has had this problem?
Showing results 1 to 6 of 6

 
Forum Jump

All times are GMT. The time now is 09:44 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.