Go Back   Project64 Forums > Search Forums

Showing results 1 to 4 of 4
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: samscud
Forum: Project 64 - v2.x - Issues 19th February 2009, 03:02 PM
Replies: 8
Views: 12,536
Posted By samscud
I set up my 64, but I couldn't find my original...

I set up my 64, but I couldn't find my original brazilian cart, so I bought another one (a US cart)... It was working exactly like the emulator, and not pushing Mario... I could have sworn it worked...
Forum: Project 64 - v2.x - Issues 15th February 2009, 02:53 AM
Replies: 8
Views: 12,536
Posted By samscud
They don't move, but they push Mario in the...

They don't move, but they push Mario in the direction of the arrows. (At least here in Brazil - Our hardware is NTSC compatible). That's the difference between the grey "rock" ramps and the arrowed...
Forum: Project 64 - v2.x - Issues 14th February 2009, 04:19 PM
Replies: 8
Views: 12,536
Posted By samscud
Thanks for the replies. Mdkcheatz understood...

Thanks for the replies.

Mdkcheatz understood correctly... These aren't called anything in the manuals, so I just called them "conveyor belts". On the original game, standing still on them will...
Forum: Project 64 - v2.x - Issues 10th February 2009, 02:13 PM
Replies: 8
Views: 12,536
Posted By samscud
Super Mario 64

Noticed a quirk in SM64:

In Course 7: Lethal Lava Land, the "conveyor belts" aren't working. Mario can stand motionless on top of them.

Could this be a bad dump I have, or is it a known issue?...
Showing results 1 to 4 of 4

 
Forum Jump

All times are GMT. The time now is 08:11 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.