Go Back   Project64 Forums > Search Forums

Showing results 1 to 8 of 8
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: 321liftoff
Forum: Project 64 - v2.x - Issues 8th July 2009, 11:39 PM
Replies: 5
Views: 10,828
Posted By 321liftoff
If I use quotes (or rename the rom to not have...

If I use quotes (or rename the rom to not have spaces) with the 1.7.0.10a release, it works correctly.

I'd try various other combinations, but http://www.pj64-emu.com/ is broken.

Edit: The...
Forum: Project 64 - v2.x - Issues 8th July 2009, 11:33 PM
Replies: 5
Views: 10,828
Posted By 321liftoff
Another finding... If I put quotes around...

Another finding...

If I put quotes around the rom name (since it has spaces in it) or rename the rom to take out the spaces, a new error message pops up:

"Failed to open Eeprom"

While this...
Forum: Project 64 - v2.x - Issues 8th July 2009, 01:31 PM
Replies: 5
Views: 10,828
Posted By 321liftoff
Thanks for the reply, Squall. Do you know...

Thanks for the reply, Squall.

Do you know what the command-line syntax for the latest released binary of 1.7 is (from memory, is it 1.7.0.49?)
Forum: Project 64 - v2.x - Issues 8th July 2009, 12:00 PM
Replies: 5
Views: 10,828
Posted By 321liftoff
Project 64 1.7 with GameEx

Had 1.6 working with GameEx. I put 1.7 in the same directory with the same GameEx settings. When I launch a rom from GameEx, it goes to 1.7 and shows an error "Attempt to open file failed."

What...
Forum: Project 64 - v2.x - Issues 7th July 2009, 11:09 AM
Replies: 50
Views: 71,625
Posted By 321liftoff
Interestingly enough, I took out the NVIDIA video...

Interestingly enough, I took out the NVIDIA video card that was working and reinstalled my ATI Radeon 9200 card that was giving me the error. Now the error is not appearing when I run 1.7. Don't...
Forum: Project 64 - v2.x - Issues 30th June 2009, 03:41 AM
Replies: 50
Views: 71,625
Posted By 321liftoff
Okay...so we're losing focus here... Some...

Okay...so we're losing focus here...

Some interesting results. I received the error while using an ATI Radeon 9200. I put in an NVIDIA GeForce FX 5700 LE. Then I put the monitor in clone mode. ...
Forum: Project 64 - v2.x - Issues 22nd June 2009, 02:48 AM
Replies: 50
Views: 71,625
Posted By 321liftoff
By Primary (only) I meant single display mode. ...

By Primary (only) I meant single display mode. Same thing.
Forum: Project 64 - v2.x - Issues 21st June 2009, 08:25 PM
Replies: 50
Views: 71,625
Posted By 321liftoff
Using WinXP, ATI Radeon 9200 in clone mode...

Using WinXP, ATI Radeon 9200 in clone mode between monitor and TV.

I had the same "Failed to allocate memory" error. Tried Project 64 with the most up-to-date files. Also tried it with...
Showing results 1 to 8 of 8

 
Forum Jump

All times are GMT. The time now is 10:20 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.