#1  
Old 31st December 2017, 07:13 AM
Clumsi64 Clumsi64 is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2017
Posts: 1
Default Question about SM64

Can you do this in SM64, if so, how?

- Can you change your keys, I hate walking around with the arrow keys and wanna use WASD.
Reply With Quote
  #2  
Old 31st December 2017, 02:13 PM
ExtremeDude2's Avatar
ExtremeDude2 ExtremeDude2 is offline
Alpha Tester
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Apr 2010
Location: USA
Posts: 2,653
Default

Yes, just change the controller plugin config.
__________________
Quote:
Originally Posted by dsx! View Post
are you american or something
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT. The time now is 04:36 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.