#1  
Old 2nd November 2013, 04:48 PM
AmazeeDayzee AmazeeDayzee is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2013
Posts: 12
Default Sorry for the second topic

I got DK64 to play but the thing that drives me crazy is that I cannot get the codes to work. I enter them in but they still don't work. Is there something specific I have to do?
  #2  
Old 3rd November 2013, 01:54 PM
CRITAWAKETS CRITAWAKETS is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2013
Posts: 3
Default

maybe you have a incompatible version of the game
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT. The time now is 01:49 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.