Go Back   Project64 Forums > Public Version > Project 64 - v2.x - Issues

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 7th February 2009, 04:29 PM
JulianSK's Avatar
JulianSK JulianSK is offline
Alpha Tester
Project Supporter
Junior Member
 
Join Date: Jan 2009
Location: Brazil
Posts: 16
Default Zelda Ocarina of Time/Master Quest issues

I found some graphic issues in Zelda Ocarina of Time and Master Quest. I used the Project64 1.7 with Jabo's Direct3D8 1.7.0.56. Oh they go:


Absence of effects on paralyzed enemies or when they take damage.


Effect appears normal when the Force legacy pixel pipeline enabled.


However, to enable this option, are other problems, such as these:





The problem appears both with Ocarina of Time and Master Quest. This happens with all or would the hardware problem?

Last edited by JulianSK; 7th February 2009 at 04:33 PM.
Reply With Quote
  #2  
Old 7th February 2009, 06:20 PM
HatCat's Avatar
HatCat HatCat is offline
Alpha Tester
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Feb 2007
Location: In my hat.
Posts: 16,236
Default

These are issues with video hardware. Naturally advanced settings may easily cause side effects, but most of these should be automatically correct.
Reply With Quote
  #3  
Old 9th February 2009, 05:57 AM
squall_leonhart's Avatar
squall_leonhart squall_leonhart is offline
Alpha Tester
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Mar 2007
Location: Sydney, Australia
Posts: 2,917
Default

provide savestates for validation.
__________________

CPU:Intel Xeon x5690 @ 4.2Ghz, Mainboard:Asus Rampage III Extreme, Memory:48GB Corsair Vengeance LP 1600
Video:EVGA Geforce GTX 1080 Founders Edition, NVidia Geforce GTX 1060 Founders Edition
Monitor:ROG PG279Q, BenQ BL2211, Sound:Creative XFI Titanium Fatal1ty Pro
SDD:Crucial MX300 275, Crucial MX300 525, Crucial MX300 1000
HDD:500GB Spinpoint F3, 1TB WD Black, 2TB WD Red, 1TB WD Black
Case:NZXT Phantom 820, PSU:Seasonic X-850, OS:Windows 7 SP1
Reply With Quote
  #4  
Old 13th February 2009, 02:29 AM
JulianSK's Avatar
JulianSK JulianSK is offline
Alpha Tester
Project Supporter
Junior Member
 
Join Date: Jan 2009
Location: Brazil
Posts: 16
Default

I think the problem must be the hardware, really. I have a notebook with integrated video card, in the next week I can test on my new PC with dedicated Nvidia card. I hope have better results.

Last edited by JulianSK; 13th February 2009 at 12:32 PM.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT. The time now is 08:28 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.