Go Back   Project64 Forums > Public Version > Project 64 - v2.x - Issues

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #11  
Old 27th January 2017, 12:26 AM
Frank74's Avatar
Frank74 Frank74 is offline
Alpha Tester
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Aug 2013
Location: UK
Posts: 828
Default

Edit game settings, goto Recompiler tab, reset defaults, disable Advanced block linking.

Works ok here now.
Reply With Quote
  #12  
Old 27th January 2017, 01:25 PM
EricS EricS is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2017
Posts: 6
Default

Yeah, my original rom was Z+A, but subsequent roms seemed to be A+B or B+R.

On one of the roms, it seemed if you hit any combination of buttons before the first time gate it gave you the error, but after you passed that gate you could push any combination of buttons and it would be fine.

Either way your solution worked for me as well, thank you for the help!
Reply With Quote
  #13  
Old 27th January 2017, 03:34 PM
millansoft millansoft is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2016
Posts: 12
Default

Another issue (not sure if it happens in the real machine too) if you have 4 controls plugged this game won't start.
Reply With Quote
  #14  
Old 31st October 2019, 05:52 PM
shamir9 shamir9 is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2019
Posts: 1
Default

it says "Fatal error:stopping emulation" and it closes i want to play an hack rom but every time i try to play,this error shows up is very annoying
Reply With Quote
Reply

Tags
1080, fatal error

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT. The time now is 11:25 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.