#31  
Old 8th October 2010, 01:04 AM
HatCat's Avatar
HatCat HatCat is offline
Alpha Tester
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Feb 2007
Location: In my hat.
Posts: 16,260
Default

Yes it seems there is much branching code before the internal server error message.
If you're okay now then that's good, but it might happen again later. Thanks to Mr. zilmar it's all fixed for me, but if it happens to you again make note of what you did to receive that message.

Do you have any problems logging in to the site though?

If you see the pop-up ads like the one you took the picture of they were part of the survey compensation design done by Mr. zilmar. They used to appear for everyone, but for some reason they don't appear for me now. If you need a link to the public versions from that page I can just give you that link for you if that trouble happens, and the 1.6 public version is mirrored as a ZIP archive on the beta downloads page.
Reply With Quote
  #32  
Old 8th October 2010, 01:13 AM
1337's Avatar
1337 1337 is offline
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Aug 2010
Location: Texas
Posts: 314
Default

For rite now at least the forum and the main site are working without any problems.....

To see what the problem was when the page wouldn't load, I tried it in IE8 and it said the 500 internal service error.

The spam survey thing I think just popped up for some randomn reason unknown to me.....

However, in the event that I get hit with the 500 error again, is there a way that I could contact someone to get some help?
Reply With Quote
  #33  
Old 8th October 2010, 01:15 AM
HatCat's Avatar
HatCat HatCat is offline
Alpha Tester
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Feb 2007
Location: In my hat.
Posts: 16,260
Default

Oh okay. To help verify I have IE8 as well, so if it happens again, let zilmar know. You may PM him or post in this thread.

If you find it happens on a consistent basis, that is, by clicking certain links or doing certain things on the web site to always get the 500 error, I can check it on IE8 over here, but only Mr. zilmar would know about the source.
Reply With Quote
  #34  
Old 8th October 2010, 02:45 AM
zilmar zilmar is offline
Core Team
Alpha Tester
Project Supporter
Administrator
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 988
Default

Quote:
Originally Posted by D41145H4CK View Post
Now when I try to download the beta version I get this.....

WTH?
How did you get to that page?
Reply With Quote
  #35  
Old 8th October 2010, 02:46 AM
1337's Avatar
1337 1337 is offline
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Aug 2010
Location: Texas
Posts: 314
Default

One other thing not related to login and viewing problems......

Bug tracker redirects to personalized link page.....

still working on this part?
Reply With Quote
  #36  
Old 8th October 2010, 02:46 AM
1337's Avatar
1337 1337 is offline
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Aug 2010
Location: Texas
Posts: 314
Default

I don't think I was logged in properly
Reply With Quote
  #37  
Old 8th October 2010, 02:56 AM
zilmar zilmar is offline
Core Team
Alpha Tester
Project Supporter
Administrator
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 988
Default

Quote:
Originally Posted by rswedlow View Post
Oh okay. To help verify I have IE8 as well, so if it happens again, let zilmar know. You may PM him or post in this thread.

If you find it happens on a consistent basis, that is, by clicking certain links or doing certain things on the web site to always get the 500 error, I can check it on IE8 over here, but only Mr. zilmar would know about the source.
I have been trying to replicate the issue and have not been able to. I know it is happening for you just not sure how to fix it.
Reply With Quote
  #38  
Old 8th October 2010, 03:00 AM
zilmar zilmar is offline
Core Team
Alpha Tester
Project Supporter
Administrator
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 988
Default

Quote:
Originally Posted by D41145H4CK View Post
One other thing not related to login and viewing problems......

Bug tracker redirects to personalized link page.....

still working on this part?
Bug tracker login is guest/guest only a small couple of people can update it.

I need to at somestage have a good go through of all the bugs and see what still applies/should be added.
Reply With Quote
  #39  
Old 8th October 2010, 03:02 AM
zilmar zilmar is offline
Core Team
Alpha Tester
Project Supporter
Administrator
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 988
Default

Quote:
Originally Posted by rswedlow View Post
If you see the pop-up ads like the one you took the picture of they were part of the survey compensation design done by Mr. zilmar. They used to appear for everyone, but for some reason they don't appear for me now.
If your loged in to the site it does not show.
Reply With Quote
  #40  
Old 8th October 2010, 03:05 AM
HatCat's Avatar
HatCat HatCat is offline
Alpha Tester
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Feb 2007
Location: In my hat.
Posts: 16,260
Default

Heh I see. The link though, that was weird yeah. The /support-us part of the URL was already unusual; the ItemID=5 after it was a complete mix.
Reply With Quote
Reply

Tags
site news
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT. The time now is 03:20 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.