#1  
Old 19th September 2017, 04:23 PM
Lux the Game Over Bro Lux the Game Over Bro is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2017
Posts: 3
Post (OoT Debug) Lake Hylia...

Lake Hylia looks awful... Before I completed the Water Temple everything was fine, but now that it's done, every time I enter this area everything turns trippy shades of green, textures start going nuts or outright vanishing even under my feet, and thanks to the tacky neon-green sky I can't even see the sun so I can't get the Fire Arrows.

Everywhere else is fine; only Lake Hylia is displaying this issue and I don't know why.
Reply With Quote
  #2  
Old 19th September 2017, 07:12 PM
Frank74's Avatar
Frank74 Frank74 is offline
Alpha Tester
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Aug 2013
Location: UK
Posts: 828
Default

Savestate?

Also are you using PJGlide or Jabo?
Reply With Quote
  #3  
Old 19th September 2017, 10:30 PM
Lux the Game Over Bro Lux the Game Over Bro is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2017
Posts: 3
Default

Quote:
Originally Posted by Frank74 View Post
Savestate?

Also are you using PJGlide or Jabo?
Jabo. And I've tried with and without savestates in use; they don't seem to have any effect.

Attached below are just a few examples of what goes on as an in-game day drags on. Also worth noting that my view is completely normal with the camera underwater, but not at any other point in time.
Attached Images
File Type: jpg GREENNESS.jpg (16.7 KB, 5 views)
File Type: jpg PURPLENESS.jpg (17.0 KB, 4 views)
File Type: jpg Missing Textures.jpg (19.8 KB, 4 views)
File Type: jpg Missing House.jpg (16.5 KB, 4 views)
File Type: jpg Normal Underwater.jpg (17.0 KB, 5 views)
Reply With Quote
  #4  
Old 19th September 2017, 11:10 PM
Frank74's Avatar
Frank74 Frank74 is offline
Alpha Tester
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Aug 2013
Location: UK
Posts: 828
Default

Switch the graphics plugin to PJGlide64 in games plugin settings.

Probably a bug with Jabo. Jabo is and old 3rd party closed source plugin. Nothing can be done to fix it. Other than messing around with the graphics settings.
Reply With Quote
  #5  
Old 19th September 2017, 11:30 PM
Lux the Game Over Bro Lux the Game Over Bro is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2017
Posts: 3
Default

Quote:
Originally Posted by Frank74 View Post
Switch the graphics plugin to PJGlide64 in games plugin settings.

Probably a bug with Jabo. Jabo is and old 3rd party closed source plugin. Nothing can be done to fix it. Other than messing around with the graphics settings.
Nope, still happening. Nothing changed.
Reply With Quote
  #6  
Old 20th September 2017, 12:14 AM
Frank74's Avatar
Frank74 Frank74 is offline
Alpha Tester
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Aug 2013
Location: UK
Posts: 828
Default

I was going to suggest to upload a savestate at Lake Hylia so I can check. But I only have OoT master quest debug version, and 1.0 / 1.2 versions.

Does it do the same with the normal 1.0 / 1.2 versions?
Reply With Quote
  #7  
Old 20th September 2017, 04:23 AM
HatCat's Avatar
HatCat HatCat is offline
Alpha Tester
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Feb 2007
Location: In my hat.
Posts: 16,245
Default

Those screenshots look extremely serious.

I don't think the choice of graphics plugin (even on older buggy video drivers) could ever be responsible for severe culling and over-saturated colorization. I seriously suspect the use of cheat codes or a hacked ROM.
Reply With Quote
Reply

Tags
rendering

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT. The time now is 10:01 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.