#1  
Old 19th December 2008, 07:55 AM
Adriane209 Adriane209 is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 1
Default Multiplayer problem?!?!?!?!?

Well when me and my friend decided to play SUper smash bros. He uses the keyboard for controls and i use an xbox 360 controller and when he hosts the game he can move around but i can move at all. When im host i can move but he can't move. I am completley puzzled on what to do and i dont want to have to use the keyboard =(.! Plz respond to this =(
  #2  
Old 19th December 2008, 08:22 AM
Mikonokia's Avatar
Mikonokia Mikonokia is offline
Senior Member
 
Join Date: Oct 2008
Location: Pombal in Portugal
Posts: 210
Default

Quote:
Originally Posted by Adriane209 View Post
Well when me and my friend decided to play SUper smash bros. He uses the keyboard for controls and i use an xbox 360 controller and when he hosts the game he can move around but i can move at all. When im host i can move but he can't move. I am completley puzzled on what to do and i dont want to have to use the keyboard =(.! Plz respond to this =(
Well i cant see any problem because i only use keyboard but a friend of mine uses the PS2 controller and when played in multiplayer dont have any problems try to configurate the bottons of the controller
__________________
Code:
PC DeskTop
Operating Systems (dual boot):  
Windows XP home edtion (service pack 3)
Ubuntu Ultimate Edition 2.1 x86
CPU:
IntelŪ PentiumŪ 4 2.60 GHz (32 bit)
Video Card:
Nvidea GeForce FX 5200
Sound Card:
SoundMax Integrated Digital Audio
Memory:
1.50GB RAM
  #3  
Old 19th December 2008, 08:23 AM
squall_leonhart's Avatar
squall_leonhart squall_leonhart is offline
Alpha Tester
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Mar 2007
Location: Sydney, Australia
Posts: 2,916
Default

Quote:
Originally Posted by Adriane209 View Post
Well when me and my friend decided to play SUper smash bros. He uses the keyboard for controls and i use an xbox 360 controller and when he hosts the game he can move around but i can move at all. When im host i can move but he can't move. I am completley puzzled on what to do and i dont want to have to use the keyboard =(.! Plz respond to this =(
Project64K and KVE are not supported by the PJ64 team.
__________________

CPU:Intel Xeon x5690 @ 4.2Ghz, Mainboard:Asus Rampage III Extreme, Memory:48GB Corsair Vengeance LP 1600
Video:EVGA Geforce GTX 1080 Founders Edition, NVidia Geforce GTX 1060 Founders Edition
Monitor:ROG PG279Q, BenQ BL2211, Sound:Creative XFI Titanium Fatal1ty Pro
SDD:Crucial MX300 275, Crucial MX300 525, Crucial MX300 1000
HDD:500GB Spinpoint F3, 1TB WD Black, 2TB WD Red, 1TB WD Black
Case:NZXT Phantom 820, PSU:Seasonic X-850, OS:Windows 7 SP1
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT. The time now is 07:23 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.