#1  
Old 8th June 2009, 06:18 AM
ShadowMainZERO ShadowMainZERO is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 3
Default Error Code 1324

Every time I try to install this I always get that code. It says, "path to My Pictures has an invalid character."

How do I fix this?
  #2  
Old 8th June 2009, 06:40 PM
CA5 CA5 is offline
Alpha Tester
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 201
Default

This some sort of joke or something?

If not I'm presuming it's exactly what it says - an invalid character somewhere in:

C:\Documents and Settings\Example\My Documents\My Pictures

I think at least.
  #3  
Old 8th June 2009, 10:58 PM
ShadowMainZERO ShadowMainZERO is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 3
Default

No, it isn't a joke. If you want me to I can post a pic. I don't even HAVE a My Pictures folder.
  #4  
Old 9th June 2009, 12:55 AM
squall_leonhart's Avatar
squall_leonhart squall_leonhart is offline
Alpha Tester
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Mar 2007
Location: Sydney, Australia
Posts: 2,918
Default

everyone has a my pictures folder -_-
__________________

CPU:Intel Xeon x5690 @ 4.2Ghz, Mainboard:Asus Rampage III Extreme, Memory:48GB Corsair Vengeance LP 1600
Video:EVGA Geforce GTX 1080 Founders Edition, NVidia Geforce GTX 1060 Founders Edition
Monitor:ROG PG279Q, BenQ BL2211, Sound:Creative XFI Titanium Fatal1ty Pro
SDD:Crucial MX300 275, Crucial MX300 525, Crucial MX300 1000
HDD:500GB Spinpoint F3, 1TB WD Black, 2TB WD Red, 1TB WD Black
Case:NZXT Phantom 820, PSU:Seasonic X-850, OS:Windows 7 SP1
  #5  
Old 10th June 2009, 06:34 AM
ShadowMainZERO ShadowMainZERO is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 3
Default

Nope. I deleted it because it didn't have anything in it.
  #6  
Old 11th June 2009, 02:23 AM
squall_leonhart's Avatar
squall_leonhart squall_leonhart is offline
Alpha Tester
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Mar 2007
Location: Sydney, Australia
Posts: 2,918
Default

And this is why stupid people shouldn't use computers.
__________________

CPU:Intel Xeon x5690 @ 4.2Ghz, Mainboard:Asus Rampage III Extreme, Memory:48GB Corsair Vengeance LP 1600
Video:EVGA Geforce GTX 1080 Founders Edition, NVidia Geforce GTX 1060 Founders Edition
Monitor:ROG PG279Q, BenQ BL2211, Sound:Creative XFI Titanium Fatal1ty Pro
SDD:Crucial MX300 275, Crucial MX300 525, Crucial MX300 1000
HDD:500GB Spinpoint F3, 1TB WD Black, 2TB WD Red, 1TB WD Black
Case:NZXT Phantom 820, PSU:Seasonic X-850, OS:Windows 7 SP1
  #7  
Old 11th June 2009, 07:40 PM
TheShizknitt725 TheShizknitt725 is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 1
Default

I'm having the same issue! I'm slightly tech savvy, I swear. I didn't do anything to my pictures and it's giving me the same crap. Every other emulator I've downloaded never gave me a single issue...

My boyfriend is a computer nerd and he's not even sure what it means...

Any help? please?
  #8  
Old 11th June 2009, 09:00 PM
Topken Topken is offline
Member
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 35
Default

you have any odd characters in your account name?
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT. The time now is 05:35 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.