Go Back   Project64 Forums > Public Version > Project 64 - v2.x - Issues

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 14th November 2008, 09:44 AM
Mdkcheatz's Avatar
Mdkcheatz Mdkcheatz is offline
Alpha Tester
Project Supporter
Mr. Syrup
 
Join Date: Apr 2007
Location: the Milky Way, I think...
Posts: 763
Unhappy beta is for members only msg - just started happening

[EDIT sorry people, I have removed all this information in respect to the developers and fellow members, I only wish my idiosity will stop getting me in trouble]
__________________
The World is burning...

Last edited by Mdkcheatz; 14th November 2008 at 10:04 AM.
Reply With Quote
  #2  
Old 14th November 2008, 09:56 AM
Smiff_ Smiff_ is offline
Core Team
Alpha Tester
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Location: NZ/UK/PJ
Posts: 500
Default

are you having problems with this error message?

please dont discuss workarounds for leak protection in the forum.. we'll probably move this thread later.
__________________
L8rz,
Smiff (PJ64 team )
--
Main test PC: Athlon dual core 1.25-2.5Ghz (variable), 2GB RAM, GF8800GS driver 175.19, 1680x1050, External Audio, XP SP2.
Reply With Quote
  #3  
Old 14th November 2008, 10:06 AM
Mdkcheatz's Avatar
Mdkcheatz Mdkcheatz is offline
Alpha Tester
Project Supporter
Mr. Syrup
 
Join Date: Apr 2007
Location: the Milky Way, I think...
Posts: 763
Default sry

oooooopse, umm yea i cannot use the pj64 beta no longer, i still get that crucial message... but nm, hopefully that is corrected with the next release.... I have taken the liberty to edit my own content, sorry about that
__________________
The World is burning...
Reply With Quote
  #4  
Old 14th November 2008, 03:48 PM
Smiff_ Smiff_ is offline
Core Team
Alpha Tester
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Location: NZ/UK/PJ
Posts: 500
Default

sorry about this, i've notified zilmar there's obviously something wrong to cause several users to get excluded.. afaik most members are still running the beta fine though?

if anyone else has just started getting this message please add your names here.
__________________
L8rz,
Smiff (PJ64 team )
--
Main test PC: Athlon dual core 1.25-2.5Ghz (variable), 2GB RAM, GF8800GS driver 175.19, 1680x1050, External Audio, XP SP2.
Reply With Quote
  #5  
Old 14th November 2008, 03:51 PM
Mdkcheatz's Avatar
Mdkcheatz Mdkcheatz is offline
Alpha Tester
Project Supporter
Mr. Syrup
 
Join Date: Apr 2007
Location: the Milky Way, I think...
Posts: 763
Default

hey thx smiff!!

I hadnt realised that the error was even fixed, but its good to know i have support
__________________
The World is burning...
Reply With Quote
  #6  
Old 14th November 2008, 09:41 PM
mudlord mudlord is offline
Project Supporter
Member
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 87
Default

Quote:
please dont discuss workarounds for leak protection in the forum.. we'll probably move this thread later.
....there really should be a private beta forum. All this exposure is just giving idiots the chance to see what you people are doing. I honestly don't feel comfortable with posting bug reports because of this , even though I know I need to hound Jabo on some things, plus let zilmar know of my research efforts.....
Reply With Quote
  #7  
Old 20th November 2008, 07:05 AM
Jag Jag is offline
Alpha Tester
Project Supporter
Junior Member
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 3
Default

I also just started getting this message today.

I had a copy that worked fine that I had downloaded in mid-October, and I'd been using it out here in the desert (military deployment), but it kept getting "Break Point found at..." errors in Jet Force Gemini whenever I tried to go through the very first door in Goldwood.

I redownloaded PJ64 to see if that would fix the problem (it didn't), then found a different version of the ROM to see if that would fix it. However, whenever I go to load that or any ROM now, I get the "beta is for members only" message and the program seizes up completely.

I'm hoping to get this problem fixed quickly, as I don't get much chance to connect to the internet out here in... random country in SE Asia...

Thanks.

Last edited by Jag; 20th November 2008 at 07:06 AM. Reason: spelling errors
Reply With Quote
  #8  
Old 20th November 2008, 01:12 PM
Smiff_ Smiff_ is offline
Core Team
Alpha Tester
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Location: NZ/UK/PJ
Posts: 500
Default

really sorry about that Jag, it's most likely because of the way you're moving about that you triggered the protection.. zilmar will remove that for you and you should be running again soon

edit: ok problem is not what i thought.. have to wait and see what zilmar says sorry.
__________________
L8rz,
Smiff (PJ64 team )
--
Main test PC: Athlon dual core 1.25-2.5Ghz (variable), 2GB RAM, GF8800GS driver 175.19, 1680x1050, External Audio, XP SP2.

Last edited by Smiff_; 20th November 2008 at 07:32 PM.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT. The time now is 03:13 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.