#1  
Old 16th March 2015, 11:24 PM
redhotpower redhotpower is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2015
Posts: 10
Default Texture pack error help

I get CN64system''RunRSP
Unknown Memory Action
Emulation stop

Anyone know how to fix it?
Reply With Quote
  #2  
Old 17th March 2015, 12:51 AM
Frank74's Avatar
Frank74 Frank74 is offline
Alpha Tester
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Aug 2013
Location: UK
Posts: 828
Default

. .....................^^^^
Not even the 'all seeing eye' will know how to fix it if that's all the info you give.

At least give what game/good name, plugins and versions, and texture pack by author and version of PJ64.

Last edited by Frank74; 17th March 2015 at 12:55 AM.
Reply With Quote
  #3  
Old 17th March 2015, 03:10 AM
redhotpower redhotpower is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2015
Posts: 10
Default

it happens on both oot and mario kart. I used Aristotle_Video_Plugin_618 and I used the oot community pack. Im using project 64 2.1
Reply With Quote
  #4  
Old 17th March 2015, 11:56 PM
NES_player4LIFE NES_player4LIFE is offline
Alpha Tester
Project Supporter
Junior Member
 
Join Date: Oct 2008
Location: WOW
Posts: 26
Default

Patch your Emulator to use more RAM resources.
__________________
HpDv6-6135
amd 1.9GHZ QUAD core
Radeon 6620 512MB / Radeon 6750 1GB GDDR3
16GB DDR3 1600fsb
Win7 64bit
Reply With Quote
  #5  
Old 19th March 2015, 05:34 PM
redhotpower redhotpower is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2015
Posts: 10
Default

how do you do that?
Reply With Quote
  #6  
Old 19th March 2015, 05:47 PM
V1del V1del is offline
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Feb 2012
Posts: 442
Default

There is a link in his post which explains it, go read that
Reply With Quote
  #7  
Old 19th March 2015, 07:29 PM
redhotpower redhotpower is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2015
Posts: 10
Default

Tried using the program on project 64 yet it still gives the same error am I doing something wrong
Reply With Quote
  #8  
Old 2nd April 2015, 08:42 AM
Hellboy2 Hellboy2 is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2014
Posts: 1
Default

Right click Project64.exe, click "properties" and go into the "compatibility" tab and run the program in compatibility mode for Windows XP (service pack 3).
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT. The time now is 09:17 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.