Go Back   Project64 Forums > General Discussion > Open Discussion

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #21  
Old 15th February 2015, 05:34 AM
oddMLan's Avatar
oddMLan oddMLan is offline
Alpha Tester
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Jan 2009
Location: Parappa Town
Posts: 210
Default

Plugin launch gets delayed 2 months and everyone is losing their shit.
Reply With Quote
  #22  
Old 15th February 2015, 05:41 AM
RPGMaster's Avatar
RPGMaster RPGMaster is offline
Alpha Tester
Project Supporter
Super Moderator
 
Join Date: Dec 2013
Posts: 2,029
Default

Quote:
Originally Posted by Ambient_Malice View Post
I'm pretty sure Gauntlet Legends boots without CPU-RSP synch. I'm wondering whether theboy is using the correct RSP/settings.
For HLE gfx, it doesn't, but for LLE gfx it requires CPU<->RSP sync.
Quote:
Originally Posted by Ambient_Malice View Post
A while back gonetz was talking about WDC. He claimed testing the game had revealed problems with his LLE mode.
Either it's a regression or theboy181 goofed . I saw the article .

Quote:
Originally Posted by the_randomizer View Post
As long as it's better than Rice, I'm good XD
GlideN64 will never be as fast as Rice . So idk what you're talkin about .
Reply With Quote
  #23  
Old 1st May 2015, 11:32 PM
et500 et500 is offline
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 113
Default

Public Version 1 of GlideN64 got released:
http://gliden64.blogspot.ru/

I wonder if it will be able to play the newly announced N64 version of Yooka-Laylee one day.

Last edited by et500; 1st May 2015 at 11:36 PM.
Reply With Quote
  #24  
Old 1st May 2015, 11:47 PM
Ambient_Malice Ambient_Malice is offline
Senior Member
 
Join Date: Dec 2014
Posts: 179
Default

Quote:
Originally Posted by et500 View Post
Public Version 1 of GlideN64 got released:
http://gliden64.blogspot.ru/

I wonder if it will be able to play the newly announced N64 version of Yooka-Laylee one day.
That N64 cartridge isn't a real game. It's just a collectable casing with a flash drive.

On a related note, Gonetz is apparently going to set up the github and allow pull requests soon. This plugin needs a LOT of work. Hopefully it can be hammered and polished into something acceptable.
Reply With Quote
  #25  
Old 2nd May 2015, 12:23 AM
the_randomizer's Avatar
the_randomizer the_randomizer is offline
Alpha Tester
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Sep 2008
Location: USA
Posts: 1,136
Default

Quote:
Originally Posted by Ambient_Malice View Post
That N64 cartridge isn't a real game. It's just a collectable casing with a flash drive.

On a related note, Gonetz is apparently going to set up the github and allow pull requests soon. This plugin needs a LOT of work. Hopefully it can be hammered and polished into something acceptable.
It does have a lot of work that needs to be done, yes, but, it also has the potential to be even better
__________________
My rig:
CPU: Intel Core i7 4470 3.4 GHz to 3.9 GHz
Video card:: MSI nVidia GTX 970 4 GB GDDR5
OS: Windows 7 Professional 64-bit
RAM: 16 GB DDR3 SDRAM 10600
HDD: 2 x Western Digital 1 TB HDDs
Monitor: 23" Asus Full HD LED

Oh, and Snes9x > Zsnes in every way
Reply With Quote
  #26  
Old 2nd May 2015, 07:41 AM
retroben's Avatar
retroben retroben is offline
Alpha Tester
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Jul 2013
Posts: 686
Default

Has anyone tried Banjo-Tooie at 60fps on GlideN64 with the "no frameskip" code?
(8007913F 0001)

Don't forget CF=1 and if framerates judder,changing VI Refresh Rate to 2200.
Although there is the Jolly Roger 's Lagoon cutscene softlock from helping the Aliens escape and the Grunty Industries magnet cutscene softlock.
Is there any possibility of patching these issues?
Reply With Quote
  #27  
Old 2nd May 2015, 02:54 PM
shinra358 shinra358 is offline
Alpha Tester
Project Supporter
Member
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 93
Default

Using anything in the smoothing box or box where it has 2x and all the texture filters results in skipping when new things appear on screen. The fullscreen AA also has slowdown problems. I really hope those 2 things get fix and that downsampling and autohide mouse cursor is added.

I don't think anyone should bother putting other kinds of postprocessing effects in their emus anymore since reshade takes care of all of that. It would be a waste of time now.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT. The time now is 07:44 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.