Go Back   Project64 Forums > Public Version > Project 64 - v2.x - Issues

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 25th January 2020, 05:01 PM
Raventric Raventric is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2020
Posts: 2
Unhappy Having a strange problem loading hires_textures

I've done every step of installing Glide64/setting up cache and hires_texture folders without the spelling errors, placed glidedll where the pj64 exe is, set directory path to Nintendo64Emulator\Project642.3\Plugin\GFX\hires_t exture\paper mario\ setup the graphics plugin to what was asked in every guide, even installed nGlide/ran along side the emulator but when I load up the rom I get the attached loading message for 1 second after which the rom loads normally with default textures. The texture pack is a bunch of folders with images, no ".dat" files, so I placed the whole folder into: "hires_texture". All help would be appreciated!
Attached Images
File Type: png print.png (4.7 KB, 3 views)
Reply With Quote
  #2  
Old 25th January 2020, 05:27 PM
Raventric Raventric is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2020
Posts: 2
Default

Fixed it, if anyone has the same problem and wants to know how: Put the whole hires_texture folder into "Plugins" and change directory to the new path (Plugins/hires_texture/yourtexturepack)
Reply With Quote
Reply

Tags
helpneeded, hirestextures, problems, rom, texturepack

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT. The time now is 03:00 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.