#1  
Old 31st December 2018, 05:31 PM
dswan dswan is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2018
Posts: 1
Default How to set up Logitech F310 gamepad?

Can't get it to work. Watched a few videos... But they seem to be for different versions.

Had this working in a previous version. Now using 2.3.0.210

Feedback: Project64 is great, but why is controller setup so hard?

Why can't it be a checkbox or dropdown to "select controller type", as it was in previous versions?

I'd love to make use of this great emulator, but seems I have to become an expert to do so.... Just want to dive in and run!

With all of the programming effort given to projec64, would it be worth someone creating a "Controller setup" howto?



Update: Using two F310s, set to "Xinput".

Last edited by dswan; 31st December 2018 at 05:37 PM.
Reply With Quote
  #2  
Old 3rd January 2019, 02:16 PM
ExtremeDude2's Avatar
ExtremeDude2 ExtremeDude2 is offline
Alpha Tester
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Apr 2010
Location: USA
Posts: 2,820
Default

Post your controller config.
__________________
Quote:
Originally Posted by dsx! View Post
are you american or something
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT. The time now is 04:20 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.