Go Back   Project64 Forums > Public Version > Project 64 - v1.6

 
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 20th May 2013, 04:43 PM
RottingQueen RottingQueen is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2013
Posts: 1
Default Pokemon Snap: No Loading Images +++

I did see another thread with this issue, and some rather rude replies . . .
I did look around for an answer before coming here to ask;
and I did already enable "Copy Framebuffer to RDRAM".

But the issue remains.

Is there no known fix or, is there a second option?

Also, is it my ROM - or the EMU that is not detecting the Pokemon as I aim at them? Even if I fix my image issue, I believe I need the Camera's Crosshair to take not of the Pokemon as I take picture, for the pictures to even be used in the end.

Is this game just not playable on EMU?
  #2  
Old 20th May 2013, 05:04 PM
HatCat's Avatar
HatCat HatCat is offline
Alpha Tester
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Feb 2007
Location: In my hat.
Posts: 16,260
Default

It relies on a hack.
The hardware-accelerated frame buffer works a lot better with Project64 2.0 with Jabo's Direct3D8 1.7.x, so I would recommend temporarily upgrading to that.

The game never was completely playable and still isn't, because camera-activated events like Grimer/Muk in the cave, Lapras on the beach, and the 6 PKMN signs are not encompassed by the hack's measures.


Though I've always wondered whether it was a RCP issue or a core OS functions issue of some sort.
Is it something I should at this time be worried about programming a fix, etc.
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT. The time now is 09:29 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.