Go Back   Project64 Forums > Public Version > Project 64 - v2.x - Issues

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 31st January 2013, 11:30 PM
izicial izicial is offline
Project Supporter
Junior Member
 
Join Date: Jan 2013
Posts: 4
Default 2.0.0.6 Problems Using Texture Packs. (LOZ OOT)

I've recently been trying to use a texture pack on the new beta of P64. I could get this to work on 1.7 perfectly fine, but on the new version the "nintendo" at the beginning doesn't load, nor does the entire press start part of the screen, and the hud fails to load upon entering the game.

I'm using Mudlord's Rice 6.1.4 and the game works perfectly fine without the "Hi-Res Textures" option and was just wondering if there was just wondering if anyone knew what was going on.

Thanks for any help or input.
Reply With Quote
  #2  
Old 1st February 2013, 01:30 AM
TheLegend's Avatar
TheLegend TheLegend is offline
Alpha Tester
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Aug 2011
Posts: 114
Default

Not sure what cause this but it works on my Pj64 2.0.0.6 and tested Zelda OoT with texture pack from Djipi

I run it with plugin: Glide64 Final May 8, 2012 running in compatibility mode for Windows 7.

Glide64 is known to crash with compatibility mode disabled on 1.7... Likely that you applied compatibility mode to your Pj64 1.7 and forgot to do that again to 2.0?
__________________
grammar is fail - will edit post a lot - sorry :/

▐▀▌█ ▐▀ ▐▐
. . . ▐▄▌▐ ▐▀▌▀▌. . .
▐ ▄▄▌▐▄▌ ▐
Reply With Quote
  #3  
Old 1st February 2013, 02:47 AM
izicial izicial is offline
Project Supporter
Junior Member
 
Join Date: Jan 2013
Posts: 4
Default

Hmmm well I downloaded glide and I got my current texture pack to work. So I'm happy about that. I've never had to run any project 64 in compatibility mode before though it does seem to help when using Glide64.

Thanks a bunch, though its still weird that rice doesn't work correctly.
Reply With Quote
  #4  
Old 2nd February 2013, 01:54 AM
HatCat's Avatar
HatCat HatCat is offline
Alpha Tester
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Feb 2007
Location: In my hat.
Posts: 16,256
Default

Quote:
Originally Posted by izicial View Post
I've recently been trying to use a texture pack on the new beta of P64. I could get this to work on 1.7 perfectly fine, but on the new version the "nintendo" at the beginning doesn't load, nor does the entire press start part of the screen, and the hud fails to load upon entering the game.
Possibly because of the option, "For Small Textures Only", which if I'm not mistaken puts a selective constraint not only on texture filters but I think texture replacement as well.

I'm not sure if I ever attempted to use Glide64, but then again it has been so long since I used hi-res textures in either case anyway.
Reply With Quote
  #5  
Old 25th April 2013, 02:15 AM
Uudl Uudl is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2013
Posts: 4
Default

Considering I can't create new threads, I suppose I'll ask here.

I want to install a Texture Pack for Star Fox 64, but when I find my .zip file it just says, "The .zip file you selected is not a valid texture pack."

I'm incredibly confused with all the information coming my way, but I managed to get something about a plugin? I just don't know which one.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT. The time now is 12:36 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.