#1  
Old 30th June 2013, 06:21 PM
jargo91 jargo91 is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2013
Posts: 1
Default Switchable Graphics Problems AMD

Hi all,
I have a Clevo with a ati 7970m and a intel HD 4000 switchable graphics. The issue i'm having is that the switchable graphics is not picking up that project 64 needs the ati card rather than the intel. I have tried setting the project64.exe to high performance in configure and also have checked system monitor and seen that it is only using the intel card. With this i'm getting really slow frame rates compared to the ati. Sorry if this is in the wrong section.
Many thanks
Reply With Quote
  #2  
Old 30th June 2013, 08:56 PM
squall_leonhart's Avatar
squall_leonhart squall_leonhart is offline
Alpha Tester
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Mar 2007
Location: Sydney, Australia
Posts: 2,899
Default

Its an AMD driver issue, we can't fix it.
__________________
Xfire Profile | VBA-M | XBCD 0.2.7

CPU:Intel i7 920 @ 3.8(D0), Mainboard:Asus Rampage II Gene, Memory:12GB Corsair Vengeance 1600
Video:EVGA Geforce GTX 680+ 4GB, Sound:Creative XFI Titanium Fatal1ty Pro, Monitor:BenQ G2400WD
HDD:500GB Spinpoint F3, 1TB WD Black, 2TB WD Red, 1TB WD Black
Case:NZXT Guardian 921RB, PSU:Corsair 620HX, OS:Windows 7 SP1
Reply With Quote
Reply

Tags
card, framerate, graphics, problem, slow

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT. The time now is 05:34 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.