#1  
Old 23rd January 2012, 12:15 PM
furryfangs's Avatar
furryfangs furryfangs is offline
Project Supporter
Member
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 85
Question banjo tooie(U) random errors.

Every time i play this title it works fine for a while but later i get this error

Direct3D8
"While processing graphics data an exception occurred
you may need to reset the emulator"
Reply With Quote
  #2  
Old 23rd January 2012, 12:18 PM
furryfangs's Avatar
furryfangs furryfangs is offline
Project Supporter
Member
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 85
Default "Forgot the attachments"

.............................
Attached Images
File Type: jpg oops.jpg (38.0 KB, 14 views)
Attached Files
File Type: txt DxDiag.txt (33.7 KB, 6 views)
Reply With Quote
  #3  
Old 23rd January 2012, 03:36 PM
squall_leonhart's Avatar
squall_leonhart squall_leonhart is offline
Alpha Tester
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Mar 2007
Location: Sydney, Australia
Posts: 2,915
Default

update the plugins
__________________

CPU:Intel Xeon x5690 @ 4.2Ghz, Mainboard:Asus Rampage III Extreme, Memory:48GB Corsair Vengeance LP 1600
Video:EVGA Geforce GTX 1080 Founders Edition, NVidia Geforce GTX 1060 Founders Edition
Monitor:ROG PG279Q, BenQ BL2211, Sound:Creative XFI Titanium Fatal1ty Pro
SDD:Crucial MX300 275, Crucial MX300 525, Crucial MX300 1000
HDD:500GB Spinpoint F3, 1TB WD Black, 2TB WD Red, 1TB WD Black
Case:NZXT Phantom 820, PSU:Seasonic X-850, OS:Windows 7 SP1
Reply With Quote
  #4  
Old 24th January 2012, 11:25 AM
furryfangs's Avatar
furryfangs furryfangs is offline
Project Supporter
Member
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 85
Post

Quote:
Originally Posted by squall_leonhart View Post
update the plugins
updated it now i got a new problem first was breakpoint didn't get time to get a picture but this is the other.
Attached Images
File Type: jpg what.jpg (30.8 KB, 15 views)
Reply With Quote
  #5  
Old 6th February 2012, 12:07 AM
Ih8thisname Ih8thisname is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2012
Posts: 1
Question

Hello, new guy here, I love the emulator program very much but when playing some of the games the cheat are frozen on what ever I set them to (just trying to see what they did) and now every time I walk through a doorway I teleport to the exact same spot and cannot turn it off. any suggestions?
Reply With Quote
  #6  
Old 8th February 2012, 04:55 PM
gogo1994 gogo1994 is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 1
Default

@Ih8thisname
Try to reinstall PJ64

I have a problem too: Banjo Tooie (U) works good without lags.
But when i try to play the multi 4 Banjo Tooie (because of german subtitles) there is a constant lag. PJ64 changes the speed percent always from 83.3 to 86.7. (always this 2 values). The game has during playing always little lags when it change the FPS percentage (happens 1-2 times per second).
Is there a way to solve the problem? Ive tried diffrent plugins, and settings.
The normal "U" Version works pefect.
Sry for bad english
Reply With Quote
  #7  
Old 3rd September 2012, 01:53 PM
furryfangs's Avatar
furryfangs furryfangs is offline
Project Supporter
Member
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 85
Smile

Quote:
Originally Posted by gogo1994 View Post
@Ih8thisname
Try to reinstall PJ64

I have a problem too: Banjo Tooie (U) works good without lags.
But when i try to play the multi 4 Banjo Tooie (because of german subtitles) there is a constant lag. PJ64 changes the speed percent always from 83.3 to 86.7. (always this 2 values). The game has during playing always little lags when it change the FPS percentage (happens 1-2 times per second).
Is there a way to solve the problem? Ive tried diffrent plugins, and settings.
The normal "U" Version works pefect.
Sry for bad english
i just fixed it i think...
i enabled Advanced Block Linking and disabled TLB Unmapping i fixed another issue as well the wall jiggy puzzle would have some black and white parts but now its perfectly normal also i had to lower the framerate because it was running to fast. now its running at 48 frames and i haven't recieved a single error.

(i use to own the game before and believe me the lag in it was so bad i don't know how i had the patience to even sit through 30 frames of torture.)



Last edited by furryfangs; 3rd September 2012 at 03:12 PM. Reason: Useless Memory.
Reply With Quote
  #8  
Old 12th September 2012, 04:32 PM
musicman22 musicman22 is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2012
Posts: 3
Default

Quote:
Originally Posted by furryfangs View Post
i just fixed it i think...
i enabled Advanced Block Linking and disabled TLB Unmapping i fixed another issue as well the wall jiggy puzzle would have some black and white parts but now its perfectly normal also i had to lower the framerate because it was running to fast. now its running at 48 frames and i haven't recieved a single error.

(i use to own the game before and believe me the lag in it was so bad i don't know how i had the patience to even sit through 30 frames of torture.)


Hey, do you mind explaining how you did that?

This part: "i enabled Advanced Block Linking and disabled TLB Unmapping"

Which plugin are you using?
Reply With Quote
  #9  
Old 12th September 2012, 09:10 PM
ExtremeDude2's Avatar
ExtremeDude2 ExtremeDude2 is offline
Alpha Tester
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Apr 2010
Location: USA
Posts: 2,918
Default

I believe he is using 1.6.1
__________________
Quote:
Originally Posted by dsx! View Post
are you american or something
Reply With Quote
  #10  
Old 13th September 2012, 07:03 PM
musicman22 musicman22 is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2012
Posts: 3
Default

Quote:
Originally Posted by ExtremeDude2 View Post
I believe he is using 1.6.1
Thanks, found it but i can't really find the options he's talking about?

EDIT: Solved it!

Last edited by musicman22; 13th September 2012 at 07:19 PM.
Reply With Quote
Reply

Tags
banjo, error, issue, tooie

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT. The time now is 10:19 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.