#1  
Old 17th June 2017, 09:25 PM
ToxBox ToxBox is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2017
Posts: 3
Default FB READ ALWAYS: OFF in fullscreen?

How can I remove that message from fullscreen in Glide64 plugin?
Reply With Quote
  #2  
Old 17th June 2017, 10:32 PM
zilmar zilmar is online now
Core Team
Alpha Tester
Project Supporter
Administrator
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 986
Default

no way to, it has been removed out of the current version of the source tho
Reply With Quote
  #3  
Old 17th June 2017, 11:17 PM
ToxBox ToxBox is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2017
Posts: 3
Default

How can I play from source code?
Reply With Quote
  #4  
Old 17th June 2017, 11:51 PM
Frank74's Avatar
Frank74 Frank74 is offline
Alpha Tester
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Aug 2013
Location: UK
Posts: 801
Default

Quote:
Originally Posted by ToxBox View Post
How can I play from source code?
Install Visual Studio 2015 Community, it's free.
But it's big download and takes long time to install. Do it only when you have plenty of time.

https://www.visualstudio.com/vs/older-downloads/
Click "Sign into your Visual Studio (MSDN) subscription". You can sign in with your personal Microsoft account, the login you use for logging onto Windows 8 or 10. If you don't have an account, just sign up, it's free.

Goto Project64's Github and click on Clone or Download, download zip. Extract it to a folder. Open Project64.sln, goto configuration and select Release x86, then build solution.

To package the Project64 files into a zip, goto Source\Script folder and run package_zip.cmd. It will put the install into a zip file in project64-master\Package folder.

Last edited by Frank74; 17th June 2017 at 11:54 PM.
Reply With Quote
  #5  
Old 18th June 2017, 12:20 AM
ToxBox ToxBox is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2017
Posts: 3
Default

I have Visual Studios running. When I click on project64.sln, it says most of it have failed to load. Also, where is the configuration in Visual Studios so I can select Release x86?
Reply With Quote
  #6  
Old 18th June 2017, 01:15 AM
Frank74's Avatar
Frank74 Frank74 is offline
Alpha Tester
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Aug 2013
Location: UK
Posts: 801
Default

Quote:
Originally Posted by ToxBox View Post
I have Visual Studios running. When I click on project64.sln, it says most of it have failed to load. Also, where is the configuration in Visual Studios so I can select Release x86?
You need to have Visual Studio 2015 with C++ library installed. Express version doesn't load all the projects. You need the full community version.

It says just Release, and has a box next to select Win32.

Then click build menu and build solution.

Last edited by Frank74; 18th June 2017 at 01:22 AM.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT. The time now is 01:30 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.