#1  
Old 25th March 2011, 09:39 PM
Allagro Allagro is offline
Project Supporter
Member
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 30
Exclamation Bad Roms ?

Ok I've downloaded the lastest version of Project 64 1.7 and everytime I set the rom directory,my roms say in my rom browser "bad roms" . Help
  #2  
Old 25th March 2011, 11:40 PM
Natch's Avatar
Natch Natch is offline
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Jan 2011
Location: Nowhere near you.
Posts: 5,075
Default

Please state the rom names.
__________________
  #3  
Old 26th March 2011, 12:35 AM
Allagro Allagro is offline
Project Supporter
Member
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 30
Default

The main ones I added were

Super Smash Bros. (U) [!]
Nintendo All-Star! Dairantou Smash Brothers (J) [!]

I even re-downloaded them. Could I be missing files to cause this. I downloaded the latest Project64.rdb from this site and still the problem occurs.

[EDIT]

Quote:
I downloaded the latest Project64.rdb from this site and still the problem occurs.
Now when replace the .rdb file it wants to work. When I did it before it didn't wanna do shit. smh.....
Problem solved

Now it says "Cannot open rom because plugins have not fully initialized."
BTW "initialized" is spelled wrong on the emulator. Just throwing that out there, if you guys plan on fixing spelling errors.

Last edited by Allagro; 26th March 2011 at 01:07 AM.
  #4  
Old 26th March 2011, 01:15 AM
dsx_ dsx_ is offline
Alpha Tester
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Feb 2010
Location: Australia
Posts: 1,105
Default

correction, its spelled non-american.
  #5  
Old 26th March 2011, 01:19 AM
Allagro Allagro is offline
Project Supporter
Member
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 30
Default

Well u can put it that way xD


I got pictures, and this is windows 7 but with a theme

To show that its legit


Problem
All plugins are there except the Jabo_dInput plugin. For some reason it doesn't wanna show up in the drop menu. I got every other plugin, and I even tried a different input plugin(nrage) and the problem still occurs.

Last edited by Allagro; 26th March 2011 at 02:04 AM.
  #6  
Old 26th March 2011, 03:46 AM
Allagro Allagro is offline
Project Supporter
Member
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 30
Default

*BUMP*

Anyone here can help me out. I'm starting to feel that I donated for the emulator for no reason.

I can't even get the thing to play a rom yet. Can anyone can make me a premade folder or something and see if it'll work out.
  #7  
Old 31st March 2011, 05:37 PM
HatCat's Avatar
HatCat HatCat is offline
Alpha Tester
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Feb 2007
Location: In my hat.
Posts: 16,236
Default



lol, anyway, about some of those other plugins not showing up, I forgot that there was a recent report of this in one of the alpha versions, so I'm just curious if using an older beta version also makes a difference, like build 47

And that was still noble of sir squall while I didn't take the time to post about how I didn't know wth I was talking about. NVIDIA blah 200 something, it's a 3-digit decimal with yet another one of those damn suffixes that makes a big frekkin' difference every time. Obviously then yeah the person has HDD errors or variants of malware infection.
  #8  
Old 31st March 2011, 11:01 PM
Allagro Allagro is offline
Project Supporter
Member
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 30
Default

Quote:
Originally Posted by Iconoclast View Post
Obviously then yeah the person has HDD errors or variants of malware infection.
Are you referring that to me, if so.....I have know I scan my laptop everyday with Microsoft Security Essentials
  #9  
Old 1st April 2011, 12:44 AM
Natch's Avatar
Natch Natch is offline
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Jan 2011
Location: Nowhere near you.
Posts: 5,075
Default

Pff. Crap.

Spybot or AVG.
__________________
  #10  
Old 1st April 2011, 03:09 AM
Mini007 Mini007 is offline
Project Supporter
Junior Member
 
Join Date: Mar 2011
Location: Bethesda, MD
Posts: 16
Default

Quote:
Originally Posted by Evil_Cheesecake_Warlord View Post
Pff. Crap.

Spybot or AVG.
Yes, Microsoft Security Essentials is crap and should not be used to truly check for viruses or spyware.

AVG is okay I suppose (haven't tested recent versions, definitely not any retail versions) but I prefer Avira Antivirus (free personal version) and Avast Antivirus (free home edition) though i still have no idea of what the "best" antivirus would be, free or otherwise.

For spyware scanning and prevention, I use Spybot S&D and their immunization lists (Note: DO NOT USE IMMUNIZATION LISTS WITH XP AND IE8 causes major slowdown of entire OS )

For spyware prevention alone, I use Spywareblaster and their blocking lists along with spybot's (Note: Spywareblaster causes the same issue as spybot's immunization lists)

For firewall protection, use COMODO (free version) or Zonealarm (free version) with COMODO being the superior of the two. (Note: don't use COMODO's secure DNS servers unless you use GRC's DNS benchmark and confirm that they are closer to you)

Besides these, just general good browsing habits will keep you safe.

For instance, don't click random ads saying you won some s*** that you never entered for, never browse for free stuff unless you already know its free and safe to begin with, don't browse for porn, don't open emails from people you don't know, don't go looking for a cracked version of project 64 1.7, and that's mostly it

Oh, and use ANY other browser than internet explorer, your internet experience will be MUCH better

Aaaaannnnd enough going off topic, moving on...
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT. The time now is 12:35 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.