#1  
Old 25th March 2011, 09:39 PM
Allagro Allagro is offline
Project Supporter
Member
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 30
Exclamation Bad Roms ?

Ok I've downloaded the lastest version of Project 64 1.7 and everytime I set the rom directory,my roms say in my rom browser "bad roms" . Help
  #2  
Old 25th March 2011, 11:40 PM
Natch's Avatar
Natch Natch is offline
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Jan 2011
Location: Nowhere near you.
Posts: 5,075
Default

Please state the rom names.
__________________
  #3  
Old 26th March 2011, 12:35 AM
Allagro Allagro is offline
Project Supporter
Member
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 30
Default

The main ones I added were

Super Smash Bros. (U) [!]
Nintendo All-Star! Dairantou Smash Brothers (J) [!]

I even re-downloaded them. Could I be missing files to cause this. I downloaded the latest Project64.rdb from this site and still the problem occurs.

[EDIT]

Quote:
I downloaded the latest Project64.rdb from this site and still the problem occurs.
Now when replace the .rdb file it wants to work. When I did it before it didn't wanna do shit. smh.....
Problem solved

Now it says "Cannot open rom because plugins have not fully initialized."
BTW "initialized" is spelled wrong on the emulator. Just throwing that out there, if you guys plan on fixing spelling errors.

Last edited by Allagro; 26th March 2011 at 01:07 AM.
  #4  
Old 26th March 2011, 01:15 AM
dsx_ dsx_ is offline
Alpha Tester
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Feb 2010
Location: Australia
Posts: 1,105
Default

correction, its spelled non-american.
  #5  
Old 26th March 2011, 01:19 AM
Allagro Allagro is offline
Project Supporter
Member
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 30
Default

Well u can put it that way xD


I got pictures, and this is windows 7 but with a theme

To show that its legit


Problem
All plugins are there except the Jabo_dInput plugin. For some reason it doesn't wanna show up in the drop menu. I got every other plugin, and I even tried a different input plugin(nrage) and the problem still occurs.

Last edited by Allagro; 26th March 2011 at 02:04 AM.
  #6  
Old 26th March 2011, 03:46 AM
Allagro Allagro is offline
Project Supporter
Member
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 30
Default

*BUMP*

Anyone here can help me out. I'm starting to feel that I donated for the emulator for no reason.

I can't even get the thing to play a rom yet. Can anyone can make me a premade folder or something and see if it'll work out.
  #7  
Old 26th March 2011, 05:49 AM
1337's Avatar
1337 1337 is offline
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Aug 2010
Location: Texas
Posts: 314
Default

let me get a screenshot of the plugins folder.
__________________
What to read before you post

N-rage

Xinput for Xbox 360 Controller

PJ64 1.6 Download

System Specs:

Windows 7 Professional
GeForce GTX 760
16 GB RAM
120 GB SSD, 1 TB HHD x2 (1 Internal/1 External)
Intel i5-4670k
  #8  
Old 26th March 2011, 08:02 AM
Witten's Avatar
Witten Witten is offline
Alpha Tester
Project Supporter
Member
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 44
Default

Did you install PJ64 in Program Files?
If so, install it in C:\PJ64 1.7beta for example.
  #9  
Old 26th March 2011, 02:00 PM
Allagro Allagro is offline
Project Supporter
Member
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 30
Default

Quote:
Originally Posted by 1337 View Post
let me get a screenshot of the plugins folder.


Quote:
Originally Posted by Witten View Post
Did you install PJ64 in Program Files?
If so, install it in C:\PJ64 1.7beta for example.
No, it didn't ask me where to install it. I just clicked on the executable and the emulator just started with a bunch of newly created folders, and I'm suppose to save it there?

[EDIT]
I don't know what running the executable in the root of the C:\ did, but it Started Up!!! . I just moved the folder back to my old location and it still runs. However, Jabo_DInput still doesn't show up in the drop menu.

[EDIT]
Now I get a a bunch of graphical errors like no shield, messed up Fox's shine, messed up items, another error when I use cheats that says

Quote:
CN64System::LoadFileImage - Exception caught
File D:\My Programs\Emulation\Project64\Source\Project64\N64\ System\N64Class.cpp
Line: 372

Last edited by Allagro; 26th March 2011 at 02:27 PM.
  #10  
Old 26th March 2011, 03:42 PM
1337's Avatar
1337 1337 is offline
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Aug 2010
Location: Texas
Posts: 314
Default

Running down my checklist:

1. DirectX up to date?
2. GFX card up to date?
3. Tried a earlier version?

What I've tried is downloading the zip file to the desktop, extracting to the folder name there, and running it.
__________________
What to read before you post

N-rage

Xinput for Xbox 360 Controller

PJ64 1.6 Download

System Specs:

Windows 7 Professional
GeForce GTX 760
16 GB RAM
120 GB SSD, 1 TB HHD x2 (1 Internal/1 External)
Intel i5-4670k
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT. The time now is 12:31 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.