Go Back   Project64 Forums > Public Version > Project 64 - v2.x - Issues

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 10th September 2010, 01:00 AM
squall_leonhart's Avatar
squall_leonhart squall_leonhart is offline
Alpha Tester
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Mar 2007
Location: Sydney, Australia
Posts: 2,917
Default Project64 is not compiled with Large Address Aware enabled.

This is the reason why very large texture packs crash.
__________________

CPU:Intel Xeon x5690 @ 4.2Ghz, Mainboard:Asus Rampage III Extreme, Memory:48GB Corsair Vengeance LP 1600
Video:EVGA Geforce GTX 1080 Founders Edition, NVidia Geforce GTX 1060 Founders Edition
Monitor:ROG PG279Q, BenQ BL2211, Sound:Creative XFI Titanium Fatal1ty Pro
SDD:Crucial MX300 275, Crucial MX300 525, Crucial MX300 1000
HDD:500GB Spinpoint F3, 1TB WD Black, 2TB WD Red, 1TB WD Black
Case:NZXT Phantom 820, PSU:Seasonic X-850, OS:Windows 7 SP1
Reply With Quote
  #2  
Old 18th November 2011, 03:42 AM
Radox's Avatar
Radox Radox is offline
Project Supporter
Junior Member
 
Join Date: Jul 2011
Posts: 9
Default

Actually, I just posted a guide on how to "modify" the PJ64 executable to make it LAA. It's sitting over in the "Suggestions" part of 1.7's forum. I'd link to it, but I don't have enough posts under my belt. >.<
Reply With Quote
  #3  
Old 19th November 2011, 09:37 AM
squall_leonhart's Avatar
squall_leonhart squall_leonhart is offline
Alpha Tester
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Mar 2007
Location: Sydney, Australia
Posts: 2,917
Default

you post like anyone here is actually ignorant to how to do it.
__________________

CPU:Intel Xeon x5690 @ 4.2Ghz, Mainboard:Asus Rampage III Extreme, Memory:48GB Corsair Vengeance LP 1600
Video:EVGA Geforce GTX 1080 Founders Edition, NVidia Geforce GTX 1060 Founders Edition
Monitor:ROG PG279Q, BenQ BL2211, Sound:Creative XFI Titanium Fatal1ty Pro
SDD:Crucial MX300 275, Crucial MX300 525, Crucial MX300 1000
HDD:500GB Spinpoint F3, 1TB WD Black, 2TB WD Red, 1TB WD Black
Case:NZXT Phantom 820, PSU:Seasonic X-850, OS:Windows 7 SP1
Reply With Quote
  #4  
Old 19th November 2011, 10:30 AM
Radox's Avatar
Radox Radox is offline
Project Supporter
Junior Member
 
Join Date: Jul 2011
Posts: 9
Default

Oh, well.... I had seen a few threads about it separate from this one and figured it might be helpful to those people who seemed to still have said problem, and put it in this one just in case they should stumble upon it and find the thread bereft of solution. [shrug] No offense to the intelligence of the forum members meant, though. ^_^ Just throwing it out there for anyone that needed it, since I hadn't seen it posted anywhere else.
Reply With Quote
  #5  
Old 19th November 2011, 10:59 AM
squall_leonhart's Avatar
squall_leonhart squall_leonhart is offline
Alpha Tester
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Mar 2007
Location: Sydney, Australia
Posts: 2,917
Default

well...... im sure theres atleast 3 people here that are.....
__________________

CPU:Intel Xeon x5690 @ 4.2Ghz, Mainboard:Asus Rampage III Extreme, Memory:48GB Corsair Vengeance LP 1600
Video:EVGA Geforce GTX 1080 Founders Edition, NVidia Geforce GTX 1060 Founders Edition
Monitor:ROG PG279Q, BenQ BL2211, Sound:Creative XFI Titanium Fatal1ty Pro
SDD:Crucial MX300 275, Crucial MX300 525, Crucial MX300 1000
HDD:500GB Spinpoint F3, 1TB WD Black, 2TB WD Red, 1TB WD Black
Case:NZXT Phantom 820, PSU:Seasonic X-850, OS:Windows 7 SP1
Reply With Quote
  #6  
Old 19th November 2011, 11:04 AM
Radox's Avatar
Radox Radox is offline
Project Supporter
Junior Member
 
Join Date: Jul 2011
Posts: 9
Default

Well then hey, that's 3 people that'll (hopefully/theoretically) benefit from reading how to fix the problem they were having. You never know until someone tells you, kinda thing. (All of this being apparently moot until the post is approved by a moderator, heh.)
Reply With Quote
  #7  
Old 19th November 2011, 08:23 PM
Natch's Avatar
Natch Natch is offline
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Jan 2011
Location: Nowhere near you.
Posts: 5,075
Default

Quote:
Originally Posted by squall_leonhart View Post
well...... im sure theres atleast 3 people here that are.....
.............................................
__________________
Reply With Quote
  #8  
Old 20th November 2011, 04:50 PM
Radox's Avatar
Radox Radox is offline
Project Supporter
Junior Member
 
Join Date: Jul 2011
Posts: 9
Default

Quote:
Originally Posted by Experiment_of_Fate View Post
.............................................
..... I get the feeling I missed something. Was it really obvious enough to not need a guide?
Reply With Quote
  #9  
Old 20th November 2011, 07:48 PM
Natch's Avatar
Natch Natch is offline
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Jan 2011
Location: Nowhere near you.
Posts: 5,075
Default

I'm replying to squally :L
__________________
Reply With Quote
  #10  
Old 23rd November 2011, 11:12 PM
Radox's Avatar
Radox Radox is offline
Project Supporter
Junior Member
 
Join Date: Jul 2011
Posts: 9
Default

Derp. Allow me to step out then. XD
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT. The time now is 01:57 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.