#1  
Old 13th April 2016, 01:51 AM
Sweezy_17 Sweezy_17 is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2016
Posts: 4
Default OOT Item Select

Hi I'm new to P64 and not even very good with computers lol, I mapped out all the buttons on my xbox one controller for Zelda OOT but can't figure how to item select? I'm not sure what button it is but I've clicked everything on my controller. The only buttons that are not mapped are the "digital" num 2, num 4, num 6, num 8. Please help me out thanks!
  #2  
Old 14th April 2016, 12:51 AM
ExtremeDude2's Avatar
ExtremeDude2 ExtremeDude2 is offline
Alpha Tester
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Apr 2010
Location: USA
Posts: 3,103
Default

What plugin are you using?
__________________
Quote:
Originally Posted by dsx! View Post
are you american or something
  #3  
Old 23rd April 2016, 04:11 AM
Sweezy_17 Sweezy_17 is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2016
Posts: 4
Default

Quote:
Originally Posted by ExtremeDude2 View Post
What plugin are you using?
Like I said, I don't know my tech very well. How do I check?
  #4  
Old 24th April 2016, 01:54 PM
ExtremeDude2's Avatar
ExtremeDude2 ExtremeDude2 is offline
Alpha Tester
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Apr 2010
Location: USA
Posts: 3,103
Default

Options > settings > plugins
__________________
Quote:
Originally Posted by dsx! View Post
are you american or something
  #5  
Old 31st May 2016, 03:30 PM
Buraai Buraai is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2016
Posts: 3
Default

Quote:
Originally Posted by Sweezy_17 View Post
Hi I'm new to P64 and not even very good with computers lol, I mapped out all the buttons on my xbox one controller for Zelda OOT but can't figure how to item select? I'm not sure what button it is but I've clicked everything on my controller. The only buttons that are not mapped are the "digital" num 2, num 4, num 6, num 8. Please help me out thanks!
Open up PJ64>Options>Settings>Plugins (the last one is a tab)
The last one will be your controller plugin (Most likely Jabo's DirectInput7 1.6.1)

PJ64>Options>Configure Controller Plugin... will allow you to modify your control setup.

Also make sure numlock isn't on if you're using the digital pad because that'll keep your inputs from registering.

Last edited by Buraai; 31st May 2016 at 03:32 PM.
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT. The time now is 02:37 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.