#1  
Old 2nd September 2013, 08:24 AM
autofire372 autofire372 is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2013
Posts: 23
Default Glide64 glitch

I am having serious issues with the Glide64 plugin. It is only rendering the top half of Harvest Moon 64, and it won't render anything for Super Mario 64. Does this sound familiar to anyone?
Reply With Quote
  #2  
Old 2nd September 2013, 03:15 PM
the_randomizer's Avatar
the_randomizer the_randomizer is offline
Alpha Tester
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Sep 2008
Location: USA
Posts: 1,136
Default

Quote:
Originally Posted by autofire372 View Post
I am having serious issues with the Glide64 plugin. It is only rendering the top half of Harvest Moon 64, and it won't render anything for Super Mario 64. Does this sound familiar to anyone?
What are your PC specs, notably, your video card?
__________________
My rig:
CPU: Intel Core i7 4470 3.4 GHz to 3.9 GHz
Video card:: MSI nVidia GTX 970 4 GB GDDR5
OS: Windows 7 Professional 64-bit
RAM: 16 GB DDR3 SDRAM 10600
HDD: 2 x Western Digital 1 TB HDDs
Monitor: 23" Asus Full HD LED

Oh, and Snes9x > Zsnes in every way
Reply With Quote
  #3  
Old 2nd September 2013, 03:40 PM
V1del V1del is offline
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Feb 2012
Posts: 442
Default

Quote:
NVIDIA Geforce 9700M GT (yeah, this laptop's kinda old), driver revision 304.88
Are you still trying in wine? if not, are your drivers updated?
Reply With Quote
  #4  
Old 2nd September 2013, 03:41 PM
autofire372 autofire372 is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2013
Posts: 23
Default

Quote:
Originally Posted by nintendo1889 View Post
What are your PC specs, notably, your video card?
Actually, I got a new laptop just recently:

OS: Windows 8
CPU: Intel Core i7 4700HQ @2.4 Ghz x4
GPU: Nvidia GeForce GTX 765M, 2 GB of VRAM
8 GB of system RAM

I don't think my specs are the issue anymore.

Last edited by autofire372; 2nd September 2013 at 04:10 PM. Reason: should have mentioned this earlier
Reply With Quote
  #5  
Old 2nd September 2013, 04:52 PM
the_randomizer's Avatar
the_randomizer the_randomizer is offline
Alpha Tester
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Sep 2008
Location: USA
Posts: 1,136
Default

Quote:
Originally Posted by autofire372 View Post
Actually, I got a new laptop just recently:

OS: Windows 8
CPU: Intel Core i7 4700HQ @2.4 Ghz x4
GPU: Nvidia GeForce GTX 765M, 2 GB of VRAM
8 GB of system RAM

I don't think my specs are the issue anymore.
There shouldn't be any issues then. Have you tried Glide64 WX Napalm? It's far better than Jabo's D3D. Update the drivers from nVidia and NOT the laptop's site. Make sure that if you have Optimus, override the settings and make sure PJ64 only uses the nVidia GPU.
__________________
My rig:
CPU: Intel Core i7 4470 3.4 GHz to 3.9 GHz
Video card:: MSI nVidia GTX 970 4 GB GDDR5
OS: Windows 7 Professional 64-bit
RAM: 16 GB DDR3 SDRAM 10600
HDD: 2 x Western Digital 1 TB HDDs
Monitor: 23" Asus Full HD LED

Oh, and Snes9x > Zsnes in every way
Reply With Quote
  #6  
Old 2nd September 2013, 09:39 PM
autofire372 autofire372 is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2013
Posts: 23
Default

It is NOT a driver issue; updating my drivers did absolutely nothing to fix the problem.
Reply With Quote
  #7  
Old 2nd September 2013, 10:04 PM
the_randomizer's Avatar
the_randomizer the_randomizer is offline
Alpha Tester
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Sep 2008
Location: USA
Posts: 1,136
Default

Quote:
Originally Posted by autofire372 View Post
It is NOT a driver issue; updating my drivers did absolutely nothing to fix the problem.
Did you try the Glide64 for PJ64 plugin (I think that's what it's called) or the separate WX napalm version?
__________________
My rig:
CPU: Intel Core i7 4470 3.4 GHz to 3.9 GHz
Video card:: MSI nVidia GTX 970 4 GB GDDR5
OS: Windows 7 Professional 64-bit
RAM: 16 GB DDR3 SDRAM 10600
HDD: 2 x Western Digital 1 TB HDDs
Monitor: 23" Asus Full HD LED

Oh, and Snes9x > Zsnes in every way
Reply With Quote
  #8  
Old 3rd September 2013, 01:16 AM
autofire372 autofire372 is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2013
Posts: 23
Default

I can't find this "WX napalm" version of glide 64 anywhere...
Reply With Quote
  #9  
Old 3rd September 2013, 04:50 AM
the_randomizer's Avatar
the_randomizer the_randomizer is offline
Alpha Tester
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Sep 2008
Location: USA
Posts: 1,136
Default

Quote:
Originally Posted by autofire372 View Post
I can't find this "WX napalm" version of glide 64 anywhere...
Try this https://glidehqplusglitch64.googleco...de64_Final.zip
__________________
My rig:
CPU: Intel Core i7 4470 3.4 GHz to 3.9 GHz
Video card:: MSI nVidia GTX 970 4 GB GDDR5
OS: Windows 7 Professional 64-bit
RAM: 16 GB DDR3 SDRAM 10600
HDD: 2 x Western Digital 1 TB HDDs
Monitor: 23" Asus Full HD LED

Oh, and Snes9x > Zsnes in every way
Reply With Quote
  #10  
Old 3rd September 2013, 07:00 AM
V1del V1del is offline
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Feb 2012
Posts: 442
Default

Quote:
Originally Posted by nintendo1889 View Post
^this, make sure to follow the instructions in the help and place the glide3x.dll in the base folder of PJ64.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT. The time now is 10:33 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.