Go Back   Project64 Forums > Public Version > Project 64 - v1.6

 
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 2nd February 2010, 08:34 PM
JTG2003 JTG2003 is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 3
Default Legend of Zelda - Majora's Mask Black Cutscene Issue

I'm having a strange problem where whenever the game would do a cutscene, the screen blacks out. I can still hear audio and the game progresses. When the cutscene is over, the video resumes as normal. It will happen, for example, when putting on or removing one of the main masks.

I have a youtube video but apparently I can't post it within my first 5 posts.. so..

You'll have to take my word for it.

It is very annoying. I have a texture pack applied, but it does it without the texture pack too. I changed the video plugins I was using, changed from opengl to directx (just to try to narrow down the problem), but it seems to do this with every setting.

Any ideas?

Thanks, Jeremy


Edit: Fixed. Was a ROM issue. Got a new one.

Last edited by JTG2003; 2nd February 2010 at 08:48 PM.
  #2  
Old 2nd February 2010, 10:08 PM
Alunalun's Avatar
Alunalun Alunalun is offline
Senior Member
 
Join Date: Jan 2010
Location: UK
Posts: 240
Default

+5 ATK for competence
and
+5 EXP for letting people know what the fix was in case anyone else has the same problem.

(...I am posting because I am procrastinating work...someone help me...)
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT. The time now is 03:17 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2023, Jelsoft Enterprises Ltd.