#31  
Old 20th March 2010, 04:56 AM
Mustang5Point0 Mustang5Point0 is offline
Member
 
Join Date: Feb 2010
Location: Fort Myers Fl.
Posts: 61
Default

Quote:
Originally Posted by RadeonUser View Post
"..."
That pretty much describes how I feel every time I read one of these threads. I used to be quite an active beta tester from 1.2 til about 2 years ago when threads like these snuffed out what little motivation and time I could muster to test PJ64.

I would very much like to know the reason why people want PJ64 1.7 to be an open beta. If the reason is from a false sense of entitlement, like I suspect, then I see no reason for an open beta to be even considered.

The only good reason I can think of is to increase the amount of testing done but 1.7 honestly isn't close to that point. That might change when 1.7 is closer to a stable release but that's completely up to zilmar.

The donation system will probably always be nitpicked but these are the facts. Not everyone who donates gets beta access and not everyone who is in beta or alpha testing donated.

I, for example, spent grueling hours of my life on PJ64. I started as a forum junkie reporting issues from 1.1-1.2 and became a beta tester for 1.2 onward.

The way I see it, if you're actually going to be a good beta tester you can do it using 1.6. Given enough useful threads and information, i.e. proving you can be an awesome beta tester, beta access may be awarded.

I've tried to remove most of the bitterness and animosity from this post but it's a good bet I still left quite a bit in here. I just get really heated when I see people start demanding things and provide no constructive criticism in return.

P.S. If you think Squall is bad you should have seen the first version of this post about an hour and a half ago
Spoken better than I could have.....

( Wonders if Zilmar will chime in soon )
Reply With Quote
  #32  
Old 20th March 2010, 05:10 AM
Mustang5Point0 Mustang5Point0 is offline
Member
 
Join Date: Feb 2010
Location: Fort Myers Fl.
Posts: 61
Default

Oh and by the way, TWINE DOES work very well in 1.6. Very smooth. Am on the 3rd mission where you have to chase after some Cigar girl. Only thing is, the speech is screwed up... but that can be turned off. Don't forget there is onscreen text.
Reply With Quote
  #33  
Old 20th March 2010, 07:31 AM
magmarock64 magmarock64 is offline
Alpha Tester
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 194
Default

What! with full voice support and everything. I don't think so I couldn't get that.
Reply With Quote
  #34  
Old 21st March 2010, 01:39 AM
Crispy Crispy is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 8
Default

Quote:
Originally Posted by RadeonUser View Post
"..."
The way I see it, if you're actually going to be a good beta tester you can do it using 1.6. Given enough useful threads and information, i.e. proving you can be an awesome beta tester, beta access may be awarded.
So that menas you cant get access to the beta at all wtf!?, I have beta tested tones off games such as quake live closed beta, pcsx2 and so on but becsoue I have not beta tested pj64 that means no one can get accress to it even if they donate when it clealy says everwhere that you will get access to the beta if you donate.

On a side note they where all free beta's.
Reply With Quote
  #35  
Old 21st March 2010, 10:57 AM
squall_leonhart's Avatar
squall_leonhart squall_leonhart is offline
Alpha Tester
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Mar 2007
Location: Sydney, Australia
Posts: 2,918
Default

Quote:
So that menas you cant get access to the beta at all wtf!?, I have beta tested tones off games such as quake live closed beta, pcsx2 and so on but becsoue I have not beta tested pj64 that means no one can get accress to it even if they donate when it clealy says everwhere that you will get access to the beta if you donate.

On a side note they where all free beta's.
You are clearly devoid of the intelligence necessary to beta test if you didn't understand RadeonUsers point.
__________________

CPU:Intel Xeon x5690 @ 4.2Ghz, Mainboard:Asus Rampage III Extreme, Memory:48GB Corsair Vengeance LP 1600
Video:EVGA Geforce GTX 1080 Founders Edition, NVidia Geforce GTX 1060 Founders Edition
Monitor:ROG PG279Q, BenQ BL2211, Sound:Creative XFI Titanium Fatal1ty Pro
SDD:Crucial MX300 275, Crucial MX300 525, Crucial MX300 1000
HDD:500GB Spinpoint F3, 1TB WD Black, 2TB WD Red, 1TB WD Black
Case:NZXT Phantom 820, PSU:Seasonic X-850, OS:Windows 7 SP1
Reply With Quote
  #36  
Old 21st March 2010, 02:11 PM
magmarock64 magmarock64 is offline
Alpha Tester
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 194
Default

And what point would that be?
Reply With Quote
  #37  
Old 24th March 2010, 07:41 AM
RadeonUser's Avatar
RadeonUser RadeonUser is offline
Core Team
Alpha Tester
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 131
Default

Quote:
Originally Posted by Squall_Leonhart View Post
wow, you're still using a SB Live! D:
I've actually switched to my motherboard's onboard sound codec.
The only reason I had stayed with my SB Live! for so long was because it could retask the audio connectors with third party drivers.

After a bout of dealing with microphone recording (yay third party drivers) I switched to the onboard realtek codec and was pleasantly surprised to see the software support connector retasking.
__________________
OS: Windows 7 Ultimate 64bit
CPU: Intel Core 2 Duo E7600
Ram: 4GB DDR2
Video Card: ATI Radeon HD 4770
Sound Card: On-Board Realtek ALC889A
Reply With Quote
  #38  
Old 26th March 2010, 02:30 AM
kodiak25 kodiak25 is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 9
Default

Pointing out that we would choose to get 1.6 instead of paying for 1.7 and pretty much calling the developers stupid will probably lead down a bad road.
Reply With Quote
  #39  
Old 28th March 2010, 09:13 PM
Gent's Avatar
Gent Gent is offline
Core Team
Alpha Tester
Project Supporter
Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 80
Default

Wow Radeon fantastic to see you bros :O! and erm what the hell another one of these threads? :/
Reply With Quote
  #40  
Old 31st March 2010, 03:59 AM
Mustang5Point0 Mustang5Point0 is offline
Member
 
Join Date: Feb 2010
Location: Fort Myers Fl.
Posts: 61
Default

Yup, I guess so. I'm done commenting on it though.

TWINE works well enough to play. For me at least. I don't like the game all too much. It's not like PD or GE.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT. The time now is 02:33 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2023, Jelsoft Enterprises Ltd.