Go Back   Project64 Forums > Public Version > Project 64 - v2.x - Issues

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 28th August 2013, 08:53 PM
aageroald aageroald is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2013
Posts: 7
Default supermario 64 graphic problem

Hey i started playing the first game on my newdownloaded project64 2.1
and i have every option on standard as it is when i install.



this is how it looks when i play, impossible to shoot up with cannons and watch stuff that is the "sky" really annoying, how do i fix this? anyone got any ideas?

got intel i7-2600 3.4ghz / 12gb ram / radeon 6970 graphic card / windows 7 ultimate 64bit operative system

do i have to open as administrator in lower resolution? do i have to change the game graphics? anyone got some help im in neeeeeeeeed
Reply With Quote
  #2  
Old 30th August 2013, 03:41 AM
aageroald aageroald is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2013
Posts: 7
Default

anyone?
Reply With Quote
  #3  
Old 30th August 2013, 09:18 AM
retroben's Avatar
retroben retroben is offline
Alpha Tester
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Jul 2013
Posts: 687
Cool Noobs never say what plugin they use.

What graphics plugin are you using?
Reply With Quote
  #4  
Old 30th August 2013, 08:14 PM
ExtremeDude2's Avatar
ExtremeDude2 ExtremeDude2 is offline
Alpha Tester
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Apr 2010
Location: USA
Posts: 3,104
Default

I believe AA causes this issue?
__________________
Quote:
Originally Posted by dsx! View Post
are you american or something
Reply With Quote
  #5  
Old 1st September 2013, 09:17 PM
aageroald aageroald is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2013
Posts: 7
Default

Quote:
Originally Posted by retroben View Post
What graphics plugin are you using?
Umm, i think i said i got everything on default? so its the default plugin for project64 2.1 i guess? im not a computer spec analysis guy, or whatever... call me a noob but im just trying to figure out how to remove the bugged sky please help me without using too advanced answers and mathematical suggestions :P
Reply With Quote
  #6  
Old 1st September 2013, 09:32 PM
aageroald aageroald is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2013
Posts: 7
Default plugin info







does this help?
Reply With Quote
  #7  
Old 1st September 2013, 09:54 PM
V1del V1del is offline
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Feb 2012
Posts: 442
Default

Try turning Antialiasing off, as ExtremeDude suggested
Reply With Quote
  #8  
Old 2nd September 2013, 07:19 AM
aageroald aageroald is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2013
Posts: 7
Default

AA didnt change anything.
Reply With Quote
  #9  
Old 2nd September 2013, 09:38 AM
frensaus frensaus is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2013
Posts: 3
Default

i dont think you understand, you need to turn the anti analysing settings off, and maybe you should consider checking wich plugins you have installed. It is crucial to execute this with perfect form, dont want anything bad to happen to your aesthetic game brah. If you cant get it to work you should open the console and run execute myrongains_350_about and pray to the son of zeus that the game will run proper form!
Reply With Quote
  #10  
Old 2nd September 2013, 09:40 AM
frensaus frensaus is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2013
Posts: 3
Default

answer pls
Reply With Quote
Reply

Tags
graphic issue, mario 64, project64 2.1, super mario 64

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT. The time now is 08:29 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.