Go Back   Project64 Forums > Public Version > Project 64 - v1.6

 
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 13th November 2011, 10:26 PM
newandconfused newandconfused is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 1
Exclamation please help! messages i dont understand!

ok guys totally new to n64 em. and i need some help if you guys are willing to help the ignorant. so everytime i try to launch my roms through n64 i get a message window saying "command line parameters" with a bunch of /blah stuff underneath
and the emulator never kicks on. i used it before and played my pokemon snap, smash bros and a bunch of other roms i have. but i havent been back to play since i downloaded them and now this is the error i am getting. with the exact same files that worked before and some new ones i dl wanting to try. pwa pwa pweese help me?

-sincerely sarah
  #2  
Old 13th November 2011, 10:51 PM
Natch's Avatar
Natch Natch is offline
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Jan 2011
Location: Nowhere near you.
Posts: 5,075
Default

tried reinstalling the emu?

Also make sure the roms have a [!] at the end of the name :3
__________________
  #3  
Old 16th November 2011, 03:38 AM
HatCat's Avatar
HatCat HatCat is offline
Alpha Tester
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Feb 2007
Location: In my hat.
Posts: 16,236
Default

Sounds like you managed to get a copy of that 30-day trial of Project64 1.7.0.55 to me, lol.

I would start off with something more official, if I were you.
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT. The time now is 12:00 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.