Go Back   Project64 Forums > Public Version > Project 64 - v1.6

 
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 27th December 2010, 05:56 PM
bugsy520 bugsy520 is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 4
Default PS3 Six-Axis Controller issue (w/Win32 driver installed)

Hey guys, got a little issue here. I downloaded Project 64 and everything works great, and I followed the steps on how to download the driver in order to use your PS3 six axis controller for it and that worked too. That was yesterday. Today, I plugged in my controller and instead of all the red lights blinking, only player one blinked for a little while, then it just stayed an idle red, as if I were charging it on my PS3 system. I ignored it, loaded the controller initiator, and it still stayed an idle red. Still ignoring it, I went to play Conker's and the controller just doesn't work. Tried for my Psx emulator and it doesn't work there either. Help please?
Thx!
  #2  
Old 27th December 2010, 06:13 PM
1337's Avatar
1337 1337 is offline
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Aug 2010
Location: Texas
Posts: 314
Default

Is it a wired controller or wireless?
__________________
What to read before you post

N-rage

Xinput for Xbox 360 Controller

PJ64 1.6 Download

System Specs:

Windows 7 Professional
GeForce GTX 760
16 GB RAM
120 GB SSD, 1 TB HHD x2 (1 Internal/1 External)
Intel i5-4670k
  #3  
Old 27th December 2010, 06:18 PM
bugsy520 bugsy520 is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 4
Default

It's wireless
  #4  
Old 27th December 2010, 06:32 PM
1337's Avatar
1337 1337 is offline
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Aug 2010
Location: Texas
Posts: 314
Default

Unless you have a bluetooth adapter plugged up, the only way to use "PS3/360" controllers is by using the wired ones.
__________________
What to read before you post

N-rage

Xinput for Xbox 360 Controller

PJ64 1.6 Download

System Specs:

Windows 7 Professional
GeForce GTX 760
16 GB RAM
120 GB SSD, 1 TB HHD x2 (1 Internal/1 External)
Intel i5-4670k
  #5  
Old 27th December 2010, 07:00 PM
bugsy520 bugsy520 is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 4
Default

I see. Can you recommend me a good one?
  #6  
Old 27th December 2010, 07:38 PM
1337's Avatar
1337 1337 is offline
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Aug 2010
Location: Texas
Posts: 314
Default

I use the Gamestop madkatz wired 360 controller and it work perfectly.....
__________________
What to read before you post

N-rage

Xinput for Xbox 360 Controller

PJ64 1.6 Download

System Specs:

Windows 7 Professional
GeForce GTX 760
16 GB RAM
120 GB SSD, 1 TB HHD x2 (1 Internal/1 External)
Intel i5-4670k
  #7  
Old 31st December 2010, 06:29 PM
TorontoFrank TorontoFrank is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 4
Exclamation

I realize this thread is about to die, but If anyone sees this I have a "quick" question. I currently have 2 ps3 controllers (wired) plugged in and connected perfectly fine, they both seem to work, when configuring the controllers I was able to set the buttons on BOTH controllers. When attempting to play the games thats a different story. Trying to play SSB two player...

Using: 1 PS3 Dualshock3 SixAxis controller
1 PS3 SixAxis Controller

MotioninJoy DS3 drivers
Project64 1.6
Super Smash Bros. (A) [!].z64

(I currently only have SSB and Mario Party because those are the only two games I owned. I plan on buying more)

And the two player controllers dont work on either.


Thanks in advance for any help, TorontoFrank.
  #8  
Old 31st December 2010, 08:05 PM
Experiment #150's Avatar
Experiment #150 Experiment #150 is offline
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Mar 2010
Location: Right_nex_door_lawl_Ihascake
Posts: 1,456
Default

._.

o_o

O_O

You do realize that you should just make a new thread, right?
__________________
Quote:
Originally Posted by squall_leonhart View Post
seriously. do it.
  #9  
Old 31st December 2010, 08:55 PM
TorontoFrank TorontoFrank is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 4
Default

This seemed like a good spot to place this ... sorry. Should I still go post a new thread?
  #10  
Old 31st December 2010, 10:18 PM
Experiment #150's Avatar
Experiment #150 Experiment #150 is offline
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Mar 2010
Location: Right_nex_door_lawl_Ihascake
Posts: 1,456
Default

yes. Methinks that one thread per question is enough.
__________________
Quote:
Originally Posted by squall_leonhart View Post
seriously. do it.
 

Tags
controller, driver, initiator, issue, ps3

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT. The time now is 06:55 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.