#1  
Old 7th November 2008, 07:01 PM
DutchToast DutchToast is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 1
Default Graphics Plugin Problem

When I try to play something on Project 64 (version 1.6, I dunno if that helps), the screen is totally black. But I have a graphics plugin. I tried to configure the plugin, but it looks like the brightness is set at 0% and it won't let me adjust it. Does anyone know what's going on?
Thanks in advance. :3
  #2  
Old 8th November 2008, 12:19 AM
HatCat's Avatar
HatCat HatCat is offline
Alpha Tester
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Feb 2007
Location: In my hat.
Posts: 16,236
Default

Your video hardware might be outdated for brightness shader support. The same applies to anisotropy and anti-aliasing.

What's your graphics card?
 

Tags
brightness, graphics, plugin

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT. The time now is 08:34 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.