Go Back   Project64 Forums > General Discussion > Open Discussion

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 13th April 2013, 12:47 AM
squall_leonhart's Avatar
squall_leonhart squall_leonhart is offline
Alpha Tester
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Mar 2007
Location: Sydney, Australia
Posts: 2,915
Default Too all those getting the BSOD

Are you using a DELL?
__________________

CPU:Intel Xeon x5690 @ 4.2Ghz, Mainboard:Asus Rampage III Extreme, Memory:48GB Corsair Vengeance LP 1600
Video:EVGA Geforce GTX 1080 Founders Edition, NVidia Geforce GTX 1060 Founders Edition
Monitor:ROG PG279Q, BenQ BL2211, Sound:Creative XFI Titanium Fatal1ty Pro
SDD:Crucial MX300 275, Crucial MX300 525, Crucial MX300 1000
HDD:500GB Spinpoint F3, 1TB WD Black, 2TB WD Red, 1TB WD Black
Case:NZXT Phantom 820, PSU:Seasonic X-850, OS:Windows 7 SP1
Reply With Quote
  #2  
Old 13th April 2013, 09:09 PM
squall_leonhart's Avatar
squall_leonhart squall_leonhart is offline
Alpha Tester
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Mar 2007
Location: Sydney, Australia
Posts: 2,915
Default

Or have an instance of the Broadcom Wireless Utility installed?
__________________

CPU:Intel Xeon x5690 @ 4.2Ghz, Mainboard:Asus Rampage III Extreme, Memory:48GB Corsair Vengeance LP 1600
Video:EVGA Geforce GTX 1080 Founders Edition, NVidia Geforce GTX 1060 Founders Edition
Monitor:ROG PG279Q, BenQ BL2211, Sound:Creative XFI Titanium Fatal1ty Pro
SDD:Crucial MX300 275, Crucial MX300 525, Crucial MX300 1000
HDD:500GB Spinpoint F3, 1TB WD Black, 2TB WD Red, 1TB WD Black
Case:NZXT Phantom 820, PSU:Seasonic X-850, OS:Windows 7 SP1
Reply With Quote
  #3  
Old 13th April 2013, 09:23 PM
the_randomizer's Avatar
the_randomizer the_randomizer is offline
Alpha Tester
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Sep 2008
Location: USA
Posts: 1,136
Default

Quote:
Originally Posted by squall_leonhart View Post
Or have an instance of the Broadcom Wireless Utility installed?

Hence why I try to uninstall all the bloatware I can. Lenovo has its fair share, but never caused a BSOD.
__________________
My rig:
CPU: Intel Core i7 4470 3.4 GHz to 3.9 GHz
Video card:: MSI nVidia GTX 970 4 GB GDDR5
OS: Windows 7 Professional 64-bit
RAM: 16 GB DDR3 SDRAM 10600
HDD: 2 x Western Digital 1 TB HDDs
Monitor: 23" Asus Full HD LED

Oh, and Snes9x > Zsnes in every way
Reply With Quote
  #4  
Old 14th April 2013, 04:41 PM
Pau Pau is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2013
Posts: 13
Default

No, Intel i7 with newest nvidia 314.22 for 650 card, newest creative driver (XFi) , e1000 lan (no wireless), fresh installed windows 7. Anything else needed?
Reply With Quote
  #5  
Old 14th April 2013, 08:52 PM
squall_leonhart's Avatar
squall_leonhart squall_leonhart is offline
Alpha Tester
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Mar 2007
Location: Sydney, Australia
Posts: 2,915
Default

is SP1 installed?

Provide the dump logs so i can go over the list of drivers you have installed.

Or save and upload an ASM file from SysInternals Autoruns.
__________________

CPU:Intel Xeon x5690 @ 4.2Ghz, Mainboard:Asus Rampage III Extreme, Memory:48GB Corsair Vengeance LP 1600
Video:EVGA Geforce GTX 1080 Founders Edition, NVidia Geforce GTX 1060 Founders Edition
Monitor:ROG PG279Q, BenQ BL2211, Sound:Creative XFI Titanium Fatal1ty Pro
SDD:Crucial MX300 275, Crucial MX300 525, Crucial MX300 1000
HDD:500GB Spinpoint F3, 1TB WD Black, 2TB WD Red, 1TB WD Black
Case:NZXT Phantom 820, PSU:Seasonic X-850, OS:Windows 7 SP1

Last edited by squall_leonhart; 14th April 2013 at 08:54 PM.
Reply With Quote
  #6  
Old 18th April 2013, 05:35 AM
jmanx18's Avatar
jmanx18 jmanx18 is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 13
Default

I will explain the BSOD from my end apparently I ONLY BSOD when I want to use ANY Nrage plugin the older one or the one that comes with 2.0

Have DELL

There is something about 2.0 and Nrage not mixing I am fine as long as I'm using Any Jabo controller plugin while I blue screen with any Nrage plugin. For 1.7 I can use any plugin never blue screen


__________________
Made Major fixes to Zelda 64 Multiplayer patch check it out.

z64.spinout182.com/index.php?topic=326.msg1768#msg1768

IM me for more questions.

Last edited by jmanx18; 18th April 2013 at 05:40 AM.
Reply With Quote
  #7  
Old 18th April 2013, 05:39 AM
squall_leonhart's Avatar
squall_leonhart squall_leonhart is offline
Alpha Tester
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Mar 2007
Location: Sydney, Australia
Posts: 2,915
Default

Quote:
Originally Posted by jmanx18 View Post
I will explain the BSOD from my end apparently I ONLY BSOD when I want to use ANY Nrage plugin aka the older one or the one that comes with 2.0

There is something about 2.0 and Nrage not mixing I am fine as long as I'm using jabo
What about the Input tab of dxdiag
__________________

CPU:Intel Xeon x5690 @ 4.2Ghz, Mainboard:Asus Rampage III Extreme, Memory:48GB Corsair Vengeance LP 1600
Video:EVGA Geforce GTX 1080 Founders Edition, NVidia Geforce GTX 1060 Founders Edition
Monitor:ROG PG279Q, BenQ BL2211, Sound:Creative XFI Titanium Fatal1ty Pro
SDD:Crucial MX300 275, Crucial MX300 525, Crucial MX300 1000
HDD:500GB Spinpoint F3, 1TB WD Black, 2TB WD Red, 1TB WD Black
Case:NZXT Phantom 820, PSU:Seasonic X-850, OS:Windows 7 SP1
Reply With Quote
  #8  
Old 18th April 2013, 06:25 AM
jmanx18's Avatar
jmanx18 jmanx18 is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 13
Default

Better yet herers my text file
Attached Files
File Type: txt DxDiagSTUFF.txt (27.2 KB, 4 views)
__________________
Made Major fixes to Zelda 64 Multiplayer patch check it out.

z64.spinout182.com/index.php?topic=326.msg1768#msg1768

IM me for more questions.
Reply With Quote
  #9  
Old 18th April 2013, 11:26 AM
squall_leonhart's Avatar
squall_leonhart squall_leonhart is offline
Alpha Tester
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Mar 2007
Location: Sydney, Australia
Posts: 2,915
Default

Quote:
FF Driver: C:\Windows\SysWow64\ffdrv1.dll
FF Driver Date: 9/6/2007 00:49:20
there should be a newer driver available, that one is known for issues with windows 7.
__________________

CPU:Intel Xeon x5690 @ 4.2Ghz, Mainboard:Asus Rampage III Extreme, Memory:48GB Corsair Vengeance LP 1600
Video:EVGA Geforce GTX 1080 Founders Edition, NVidia Geforce GTX 1060 Founders Edition
Monitor:ROG PG279Q, BenQ BL2211, Sound:Creative XFI Titanium Fatal1ty Pro
SDD:Crucial MX300 275, Crucial MX300 525, Crucial MX300 1000
HDD:500GB Spinpoint F3, 1TB WD Black, 2TB WD Red, 1TB WD Black
Case:NZXT Phantom 820, PSU:Seasonic X-850, OS:Windows 7 SP1
Reply With Quote
  #10  
Old 24th April 2013, 05:49 AM
Azimer Azimer is offline
Project Supporter
Member
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 76
Default

I was receiving BSOD errors like many I've seen in the forum. It seemed to work switching to Windows XP SP 3 compatibility mode. After I finished what I was doing, I decided to run all the possible updates I could (except for drivers and IE10). I took off the Windows XP SP 3 check and reran expecting it to blue screen. It did not. I was receiving the win32sys / SYSTEM SERVICE EXCEPTION error message.

Perhaps this will help someone.
Reply With Quote
Reply

Tags
bsod, god of the new world game

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT. The time now is 04:56 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.