Go Back   Project64 Forums > General Discussion > Open Discussion

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #31  
Old 4th October 2008, 07:14 PM
HatCat's Avatar
HatCat HatCat is offline
Alpha Tester
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Feb 2007
Location: In my hat.
Posts: 16,260
Default

It might be donators only. Someone posted once and added me as a friend; he's not on the list. Then again no members with one or zero posts are listed there.
Reply With Quote
  #32  
Old 4th October 2008, 07:29 PM
zilmar zilmar is offline
Core Team
Alpha Tester
Project Supporter
Administrator
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 988
Default

Quote:
Originally Posted by Iconoclast View Post
The member's list doesn't show any of the new users who registered and posted.
They do .. just need to have some posts before they show in the list.

Quote:
Originally Posted by Iconoclast View Post
The youtube video link in the Mario Kart 64 topic is gone (Not the frame buffer one with the admin message again).
Since vbulletin does not show HTML .. have to work out how to embed video .
Reply With Quote
  #33  
Old 4th October 2008, 08:02 PM
Kreationz Kreationz is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 16
Default

@ Iconoclast

I'm not a donator yet, till next Friday, but I am showing.
Reply With Quote
  #34  
Old 7th October 2008, 12:04 AM
HatCat's Avatar
HatCat HatCat is offline
Alpha Tester
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Feb 2007
Location: In my hat.
Posts: 16,260
Default

Point being recently I'm seeing the login issue more frequently. On ocassion I go to the bookmarked forum index and see I'm not logged in or any sign of it. I log in...tried it with and without cookies when this has happened. Blank white page, go back or reopen the bookmark, login again and there's a delay but it works

They do .. just need to have some posts before they show in the list.
There is a lot of accounts with no posts at all (bots maybe), but I'd have thought just one post is enough to be considered a member...by database definition. Post count's all about talk and not necessarily with merit, but on the other hand I'm not sure what the deal is with putting this guy back up.
member.php?u=1248
Reply With Quote
  #35  
Old 13th October 2008, 12:40 AM
HatCat's Avatar
HatCat HatCat is offline
Alpha Tester
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Feb 2007
Location: In my hat.
Posts: 16,260
Default

Is there something about the site (maybe caching) that happens every moment? There seems to be some kind of consistency in the time that I need to login, get to a blank white page, go back or reopen my bookmark and login again to login successfully.

I also noticed that I can enter a wrong username or password and I will still get an instant white page reaction. Seems to be something in the login script
Reply With Quote
  #36  
Old 13th October 2008, 01:41 AM
squall_leonhart's Avatar
squall_leonhart squall_leonhart is offline
Alpha Tester
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Mar 2007
Location: Sydney, Australia
Posts: 2,915
Default

Quote:
Originally Posted by zilmar View Post
They do .. just need to have some posts before they show in the list.



Since vbulletin does not show HTML .. have to work out how to embed video .
there are modifications available to show youtube, and other hosts videos, not to mention that VBulletin does support HTML, you just need to enable it in the Usergroups permissons.
__________________

CPU:Intel Xeon x5690 @ 4.2Ghz, Mainboard:Asus Rampage III Extreme, Memory:48GB Corsair Vengeance LP 1600
Video:EVGA Geforce GTX 1080 Founders Edition, NVidia Geforce GTX 1060 Founders Edition
Monitor:ROG PG279Q, BenQ BL2211, Sound:Creative XFI Titanium Fatal1ty Pro
SDD:Crucial MX300 275, Crucial MX300 525, Crucial MX300 1000
HDD:500GB Spinpoint F3, 1TB WD Black, 2TB WD Red, 1TB WD Black
Case:NZXT Phantom 820, PSU:Seasonic X-850, OS:Windows 7 SP1
Reply With Quote
  #37  
Old 13th October 2008, 01:57 AM
HatCat's Avatar
HatCat HatCat is offline
Alpha Tester
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Feb 2007
Location: In my hat.
Posts: 16,260
Default

Hm that's right, a forum had an admin editing a regular user's posts to use table HTML. Might be a simple redraw

Also now I remember squall said others' issue reports when using FireFox tied to needing to clean its cookies, but I found out that FireFox never gives me the blank white page. I'ma recall this SQL jack I got when browsing the currently private forum.

"SYSTEM WARNING: fopen(D:/Web/Sites/pj64.net/site/cache/static/index.php/option=com_joomlaboard&Itemid=36&func=listcat&mosm sg=Joomlaboard+needs+to+%28re%29establish+your+acc ess+privileges+before+it+can+create+a+list+of+the+ latest+posts+for+you.%5CnDo+not+worry%2C+this+is+q uite+normal+after+more+than+30+minutes+of+inactivi ty+or+after+logging+back+in.%5CnPlease+submit+your +search+request+again./data.Mozilla40compatibleMSIE70WindowsNT60SLCC1NETC LR2050727MediaCenterPC50NETCLR3004506.html) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory"

So he's using something on both forums that IE7 doesn't like. But I don't care now, I'll use FireFox

Last edited by HatCat; 13th October 2008 at 01:59 AM.
Reply With Quote
  #38  
Old 15th October 2008, 02:05 AM
HatCat's Avatar
HatCat HatCat is offline
Alpha Tester
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Feb 2007
Location: In my hat.
Posts: 16,260
Default

Dates of thread updates on the forums index page are way off. Currently the New Posts feature only shows updates to the present time properly.

The forum index is for people who don't care about skipping bumped over updates anyway. I wouldn't avoid considering removing the page entirely except for the statistics.

Last edited by HatCat; 15th October 2008 at 02:07 AM.
Reply With Quote
  #39  
Old 24th October 2008, 02:48 AM
HatCat's Avatar
HatCat HatCat is offline
Alpha Tester
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Feb 2007
Location: In my hat.
Posts: 16,260
Default

(Another thread uses that group directory, and I saw two members and a few guests viewing this thread so far.)

http://www.pj64-emu.com/administrato...rightclick.jpg
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT. The time now is 01:05 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.