Go Back   Project64 Forums > Public Version > Project 64 - v1.6

 
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 14th May 2013, 08:33 PM
Eddjeld Eddjeld is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2013
Posts: 8
Default Problems in windows 7 with pj64 v1.6

Hi, I have a problem with Pj64 in windows 7, i installed it, and all is good, but when i try to play a rom a message appears and says "Can't find the file in 7z file", i don't know what the problem is, i have changed the plugins, i go through the control panel and search the system for driver problems but nothing, please help
  #2  
Old 15th May 2013, 02:07 AM
squall_leonhart's Avatar
squall_leonhart squall_leonhart is offline
Alpha Tester
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Mar 2007
Location: Sydney, Australia
Posts: 2,915
Default

stop trying to load roms in 7z files.
__________________

CPU:Intel Xeon x5690 @ 4.2Ghz, Mainboard:Asus Rampage III Extreme, Memory:48GB Corsair Vengeance LP 1600
Video:EVGA Geforce GTX 1080 Founders Edition, NVidia Geforce GTX 1060 Founders Edition
Monitor:ROG PG279Q, BenQ BL2211, Sound:Creative XFI Titanium Fatal1ty Pro
SDD:Crucial MX300 275, Crucial MX300 525, Crucial MX300 1000
HDD:500GB Spinpoint F3, 1TB WD Black, 2TB WD Red, 1TB WD Black
Case:NZXT Phantom 820, PSU:Seasonic X-850, OS:Windows 7 SP1
  #3  
Old 15th May 2013, 02:24 AM
HatCat's Avatar
HatCat HatCat is offline
Alpha Tester
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Feb 2007
Location: In my hat.
Posts: 16,260
Default

Quote:
Originally Posted by squall_leonhart View Post
stop trying to load roms in 7z files.
Stop looking at wires and boxes in every room.


Call 1-800-DIRECTTV and get the new Genie(TM).

Quote:
Originally Posted by Eddjeld View Post
Hi, I have a problem with Pj64 in windows 7, i installed it, and all is good, but when i try to play a rom a message appears and says "Can't find the file in 7z file", i don't know what the problem is, i have changed the plugins, i go through the control panel and search the system for driver problems but nothing, please help
Just open the ROM.
  #4  
Old 15th May 2013, 02:32 AM
Eddjeld Eddjeld is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2013
Posts: 8
Default I decompresed them

hi again, the roms are not compresed, i extracted them from the rar or zip files and still the same problem remains
  #5  
Old 15th May 2013, 02:41 AM
HatCat's Avatar
HatCat HatCat is offline
Alpha Tester
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Feb 2007
Location: In my hat.
Posts: 16,260
Default

Quote:
Originally Posted by Eddjeld View Post
"Can't find the file in 7z file"
If you got this error then it was not successfully decompressed as you say.

Error claiming cannot find ROM in ZIP means it was in a ZIP.
It doesn't tell you it tried to read from a 7/ZIP for no reason.

Maybe you have file extensions hidden or something.
  #6  
Old 15th May 2013, 12:51 PM
Eddjeld Eddjeld is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2013
Posts: 8
Default

The extensions of the roms are V64, even when i change them they don't work, a friend lend me her computer with win7 and in hers the same version that i have works just find, i'm going crazy with this problem

Last edited by Eddjeld; 15th May 2013 at 01:10 PM.
  #7  
Old 15th May 2013, 01:26 PM
HatCat's Avatar
HatCat HatCat is offline
Alpha Tester
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Feb 2007
Location: In my hat.
Posts: 16,260
Default

what's the size of the v64 file then lmao
  #8  
Old 15th May 2013, 02:40 PM
Eddjeld Eddjeld is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2013
Posts: 8
Default

but if the roms work in other computer is there really a problem with their size?
  #9  
Old 15th May 2013, 03:00 PM
HatCat's Avatar
HatCat HatCat is offline
Alpha Tester
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Feb 2007
Location: In my hat.
Posts: 16,260
Default

Oh, you don't know, do you?
Never said there was a problem with the size.

What does size have to do with binary loading?

For someone so talented at writing fictitious error messages and emulator bugs you sure don't know how to dodge answering relevant questions.
  #10  
Old 15th May 2013, 03:21 PM
Eddjeld Eddjeld is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2013
Posts: 8
Default

this is really true man, i'm not making this up, i'm at my work but as soon as i get the info i'll write back
 

Tags
error, help please, problem, windows 7

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT. The time now is 11:32 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.