Go Back   Project64 Forums > Public Version > Project 64 - v2.x - Issues

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #21  
Old 30th October 2014, 07:57 PM
RPGMaster's Avatar
RPGMaster RPGMaster is offline
Alpha Tester
Project Supporter
Super Moderator
 
Join Date: Dec 2013
Posts: 2,027
Default

Quote:
Originally Posted by Wally123 View Post

In some cases Checking "High Level Audio" in the emulator settings actually makes 5.1 or 7.1 surround sound work without using Dolby ProLogic II or Neo6.DTS on the stereo receiver. OoT, Conker's Bad Fur Day, DK64, MarioKart64, Blast Corps (ROM version 1.0) ans SM64..all require it be checked with both built in RSP plugins so that sound affects arent lost during gameplay.
I think that it's possibly an RSP issue here. I suggest trying HatCat's interpreter, although he hasn't updated binary in quite a while. If you're interested in trying his, pm me. The other day when I was bored and looking to see why Pj64 2.1's RSP recompiler was broken for so many games, when using LLE gfx. I was amazed at how silly some of the mistakes were! Simple forgetfulness, for both of the errors I've found.

Of course this is assuming your statement is indeed true. I personally have no clue ;/ .
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT. The time now is 10:32 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.