#1  
Old 17th February 2019, 10:37 PM
kippi92 kippi92 is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2019
Posts: 2
Default just 2 controllers are working

Hey i am working with inputmapper and it register all 4 controllers, but bj64 register all 4 in plug in settings but just 2 in the game
Reply With Quote
  #2  
Old 18th February 2019, 01:30 PM
ExtremeDude2's Avatar
ExtremeDude2 ExtremeDude2 is offline
Alpha Tester
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Apr 2010
Location: USA
Posts: 2,803
Default

Make sure you marked them all as plugged in.
__________________
Quote:
Originally Posted by dsx! View Post
are you american or something
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT. The time now is 08:27 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.