#1  
Old 3rd July 2016, 09:13 PM
LuismaSP89 LuismaSP89 is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2012
Posts: 16
Question Goldeneye minor issue

Problem: When you play Goldeneye and change your weapon, a micro-stutter will appear every time. You can see it by running and change constantly the weapon by pressing "A" button.

Note: Tested with many 2.0.2 versions and newest versions of 2.0.3 git.



Specs:

Win10 x64
i74790k
16 GB DDR3
GTX 970
Reply With Quote
  #2  
Old 4th July 2016, 12:50 AM
RPGMaster's Avatar
RPGMaster RPGMaster is offline
Alpha Tester
Project Supporter
Super Moderator
 
Join Date: Dec 2013
Posts: 2,008
Default

Does it happen with Rice VIdeo?
Reply With Quote
  #3  
Old 4th July 2016, 06:42 AM
LuismaSP89 LuismaSP89 is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2012
Posts: 16
Default

Mm... i donīt know, it happens with the default plugin "Jaboīs 1.7.0.57-ver5" and the GlideN64 plugin, iīll test later with rice, when i return home.
Reply With Quote
  #4  
Old 4th July 2016, 03:36 PM
LuismaSP89 LuismaSP89 is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2012
Posts: 16
Default

Nope, it doesnīt work with Rice, in fact, it crashes the emulator.

PS: Tested with Rice 0.4.4
Reply With Quote
  #5  
Old 4th July 2016, 05:53 PM
RPGMaster's Avatar
RPGMaster RPGMaster is offline
Alpha Tester
Project Supporter
Super Moderator
 
Join Date: Dec 2013
Posts: 2,008
Talking

Quote:
Originally Posted by LuismaSP89 View Post
Nope, it doesnīt work with Rice, in fact, it crashes the emulator.

PS: Tested with Rice 0.4.4
Sigh, I guess I'll have to try it myself lol. Thanks for testing though .
Reply With Quote
  #6  
Old 4th July 2016, 06:03 PM
Frank74's Avatar
Frank74 Frank74 is offline
Alpha Tester
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Aug 2013
Location: UK
Posts: 828
Default

I get it too. The display halts for a fraction of a second when changing weapon.

Tried many combinations of plugins, all exhibit the same behaviour.

V/I's remain at 60 during the micro freeze.

Best level to test is Surface I found.
Reply With Quote
  #7  
Old 5th July 2016, 07:56 AM
LuismaSP89 LuismaSP89 is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2012
Posts: 16
Default

Quote:
Originally Posted by RPGMaster View Post
Sigh, I guess I'll have to try it myself lol. Thanks for testing though .

Thanks to you



Quote:
Originally Posted by Frank74 View Post
I get it too. The display halts for a fraction of a second when changing weapon.

Tried many combinations of plugins, all exhibit the same behaviour.

V/I's remain at 60 during the micro freeze.

Best level to test is Surface I found.
Well, at least iīm not the only one xD
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT. The time now is 10:12 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.