#1  
Old 12th June 2009, 03:39 PM
brassnuts brassnuts is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 2
Default Audio issues

Hi there Pj64 users,

I downloaded the 1.6 version of pj64 and a few roms, namely, paper mario, mario 64, and majoras mask. I have also added several plugins for some trial and erroring. My system specs are :

Xp SP3
Dx9.0c
7900gtx
Athlon 64 3000+
2gb DDR

My issue is with audio only. I have run all the games trying all the different plugins to no avail. Graphically all 3 games i tried have worked 100% perfectly. No glitches whatsoever. The audio however is constantly stuttering in a similar fashion on all the games. I have tried syncing the game to the sound which didnt actually seem to affect the sound at all??? The closest i got was using zilmars plugin with buffering turned up to max. Unfortunately tho the sound was still unbearable. Checking task manager whilst running pj64 i notice no cpu or memory hogging, in fact, its not even using 10% of the cpu or memory at any one time. The same stuttering occurs whichever audio plugin i use. I have tried HLE and LLE plugins also.
I have onboard sound - realtek HD - with the most recent drive update.

Any help would be vastly appreciated as i would like to spend some time getting into some of the old classic games i loved so much. I never managed to get 120 stars! Nor have i played Majoras Mask at all!

Thanks in advance
  #2  
Old 12th June 2009, 04:40 PM
brassnuts brassnuts is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 2
Default

Problem solved........

My sound acceleration was at minimum in dxdiag........
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT. The time now is 02:04 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.