#1  
Old 25th September 2014, 09:40 AM
mrjohnson mrjohnson is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2014
Posts: 2
Angry hires texture pack driving me nuts!

Hello guys

I've been trying to figure it out since yesterday and this is making me insaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaane

Here's my problem :

I downloaded the very last Project64 version (and THANKS for the adwares btw it was a real pain to remove)
I downloaded a Majora's Mask rom
I downloaded Djipi Cellpack (=2 .dat files)
I downloaded the Glide64 plugin

I installed Project64...

I placed Glide64 plugins in the plugins/gfx folder and the wrapper with project64.exe...

I set up glide64 correctly I guess...

I start Project64 in admin mode + compatibility for Windws 7 sp1

I placed the .dat files in the Textures folder
And also in Textures/cache folder that I created
and also in plugins/gfx/hires_texture folder that I created...

AND. IT. NEVER. WORKS. It either crash at start if I don't run Project64 in compability mode, or it just doesn't load the textures and goes for the normal ones. I swear this is bad for my health.

Does anyone know what could possibly be wrong? PLEASE?!
Reply With Quote
  #2  
Old 25th September 2014, 09:42 AM
RPGMaster's Avatar
RPGMaster RPGMaster is offline
Alpha Tester
Project Supporter
Super Moderator
 
Join Date: Dec 2013
Posts: 2,010
Default

wat kin of crash?
Reply With Quote
  #3  
Old 26th September 2014, 06:41 AM
mrjohnson mrjohnson is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2014
Posts: 2
Default

Here is my error :

"Exception

CN64System::EmulationStarting: Exception caught
File: .\N64 System\N64 Class.cpp
Line: 258"




Oookay so I managed to fix the thing. Not really sure how tho since I simply removed a folder and put it back there at the exact same place with the exact same content and exact same name.

I'm just gonna say everything I did if someone search the error and tries to get answers

1. The error report I pasted up there means you have to start project64.exe in compability mode; I personnally use windows 7 SP1
2. I also start it with admin rights; apparently it won't load textures without it
3. I followed what is said on that topic
emutalk.net/threads/54569-Glide64-not-loading-texture-packs (can't post links yet I'm too "newbie")

and somehow, it worked

Last edited by mrjohnson; 26th September 2014 at 06:56 AM. Reason: Fixed muh problem!
Reply With Quote
  #4  
Old 26th September 2014, 09:44 AM
hellbringer616 hellbringer616 is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2012
Posts: 20
Default

ntcore com/4gb_patch.php

remove the space, i can't post links, patch your .exe with that and you'll beable to use the texture pack, the issue is you cannot use more than 2GB of RAM, and the texture pack plus the emu need more than that.
Reply With Quote
Reply

Tags
glide64, hires

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT. The time now is 06:11 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.